Nyelviskola Budapest belvárosában

A Budapest belvárosában található Cosmopolitan nyelviskola rendkívül profi és magas szintű oktatást biztosít, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy nyelviskolánkban tanuló diákok 90%-a mindig sikeresen vizsgázik. Nyelviskolánkban több nyelvet is elsajátíthat, az angolt, a németet, az olaszt, a franciát, valamint a spanyolt is.

[wp_ad_camp_1]

A http://cosmopolitan-lingua.hu weboldalon bővebben olvashat nyelvtanfolyamainkról, megismerheti tanárainkat, valamint az árakról is többet tudhat meg. Nyelviskolánk számos ingyenes szolgáltatást is biztosít, például ingyenes a nyelvtani korrepetálás, a felkészítés külföldi munkára, a felkészítés állásinterjúra, és az anyanyelvi tréning is, valamint sok más szolgáltatás, amelyeket weboldalunkon megtekinthet. Nyelviskolánkra azért is vagyunk rendkívül büszkék, mert több híresség is a Cosmopolitan nyelviskolát választotta, például Lola (énekesnő), Éliás Gyulas (énekes, dalszerző), Kárpáti Levente (színész, rendező), Csonka András (színész énekes), valamint Oszvald Marika Kossuth díjas színésznő is.

Nyelviskola Budapest
Nyelviskola Budapest

Nyelviskolánk minden segédanyagot díjtalanul biztosít diákjai számára, a tankönyvekre pedig 20%-os kedvezmény jár mindenkinek, aki a Famulus könyvesboltban vásárolja meg ezeket. Látogassa fel tehát weboldalunkat, a cosmopolitan.hu-t, ahol bővebben olvashat nyelvtanfolyamainkról, az árakról, és az ingyenes szolgáltatásainkról is. Nyelviskolánkat a Budapest VI., Teréz Krt. 34. II/12, Kapucsengő:11 címen találhatja meg. Kérdések felmerülése esetén forduljon bátran ügyfélszolgálatunkhoz az info@cosmopolitan-lingua.hu e-mail címen, vagy a 06 1 312-6581 telefonszámot tárcsázva. Válassza minőségi nyelviskolánkat, ahol profi oktatásban, és rengeteg ingyenes tréningben részesülhet kedvező áron!