Nemzetközi minőségű arcplasztika

Az idő múlásával, a többi testrészünkhöz hasonlóan, az arcon is felbukkannak az öregség jelei. A szem körüli ráncok, a homlok vízszintes ráncai, a szemöldök közötti függőleges ráncok mind az idősödést jelzik. Amennyiben munkája elvárja öntől a fiatalos külsőt, vagy csak elégedetlen kinézetével, forduljon Dr. László Zsolt plasztikai sebészhez!

[wp_ad_camp_1]

Az arcplasztika a leghatásosabb műtét, ha úgy döntene, arcát szeretné megfiatalítani. A műtét során felpreparálják a bőrt 6-8 cm szélességben, és egy U alakú öltéssort helyeznek a kötőszövetes rostrendszerbe, ami a bőr és az izom szövete között található. A műtét célja, az arc anatómiai helyzetének visszaállítása. Ezek a műtétek helyi érzéstelenítésben, vagy akár altatásban is végezhetők. A műtét előtti periódusban a plasztikai sebésznek időt kell szakítania arra, hogy pontosan megfigyelje a páciens arcának jellegzetességeit. Az arc öregedési folyamata minden egyénnél változó, úgyhogy a sebésznek ezt is figyelembe kell vennie, aztán összegezve kell kiválasztania a megfelelő típusú műtéti beavatkozást.

Arcplasztika
Arcplasztika

A legjobb plasztikai műtéteket kétségkívül a Széptest Plasztikai Sebészeten dolgozó Dr. László Zsolt plasztikai sebész végzi. Az ingyenes konzultáció során tájékoztatják önt a műtét menetéről, a műtét utáni teendőkről, illetve bármilyen kérdésre választ kap a műtéttel kapcsolatban.  Kérjen időpontot a +36 30 829 60 59 telefonszámon, vagy látogasson el az 1037 Budapest, Montevideo utca 16/B, 2. emeletére és győződjön meg a saját szemével arról, hogy a Széptest Plasztikai Sebészet megfelelő és barátságos környezetet biztosít, bármilyen plasztikai beavatkozásról legyen szó. További információkért keresse fel a http://szeptest.com weboldalt, vagy küldjön e-mailt az info@szeptest.com e-mail címre, és kérdéseire készségesen válaszolunk.