Ne bízza gyermekét a véletlenre, válassza a legjobb neveltetést!

Gyermekink a legjobbat érdemlik mindig és mindenből. Éppen ezért nem szabad neveltetésüket sem fél vállról venni, ha csak egy mód van rá, akkor a legjobb óvoda jár nekik. A helyes neveltetés, a boldog gyermekkor érdekében a létező legjobb választás a Budapest belvárosában található bölcsődénk és magánóvodánk, amelyek a gyermekek egyéni igényeihez igazodnak, amelyek figyelemmel kísérik a kicsik szükségleteit, amelyek biztosítják a felhőtlen jókedvet számukra.

[wp_ad_camp_1]

A népszerű Négy Évszak Magánóvoda a főváros csendes és békés részén várja gyermekét, hogy már 2,5-től kortól egészen az iskola előkészítőig, tehát 7 éves korig megoldjuk elhelyezését, amíg Ön dolgozik. Óvodánkról mindent megtudhat weblapunkon, a www.maganovodabelvaros.hu oldalon. A kis létszámú csoportjainkban, a szabad férőhelyekre, az egész év folyamán adott az óvodások felvétele, avagy bármikor is szeretné gyermeke számára a professzionális óvodai nevelést biztosítani, a magánóvoda tárt kapukkal várja!

Picurka bölcsöde a Belvárosban
Picurka bölcsöde a Belvárosban

Óvodánk államilag regisztrált, tehát OM azonosítóval rendelkező intézmény, ami ugyancsak bizonyíték arra, hogy nálunk a nevelés magas színvonalához kétség sem férhet. A Négy Évszak Magánóvoda a legjobb folytatása a Belvárosi Picurka Magánbölcsődének. A bölcsi remek választás, ha vissza kell mennie dolgozni, és addig is szeretné a legjobb körülmények között tudni gyermekét. A kicsiket 1,5-től 3 éves korig szeretettel várjuk családias környezetben. A magánbölcsődéről, ahová az óvodás kor előtti gyerekeket várjuk mindent megtudhat a www.pompomovi.hu honlapon.

Válassza a legjobb neveltetést gyermekei számára, ismerje meg a magánbölcsődét és magánóvodát Budapest szívében! Ne feledje, mi nagy szeretettel várjuk a kis jövevényeket egész évben! Keresse fel honlapunkat, vegye fel velünk a kapcsolatot akár már ma, minden kérdésére készséggel válaszolunk!