Nagy szerepet kapnak a zöld vállalatirányítási rendszerek

A cégek és vállaltok sokat fejlesztenek a hatékonyság érdekében, ám egyre nagyobb szerepet kapnak a zöld technológiák, hiszen a környezetünk védelme és annak megőrzése nagyon fontos feladat. Ebből számos vállalkozásnak is ki kell vennie a szerepét, a hatékonyságuk megtartása mellett egyre tudatosabb viselkedést követel meg tőlük a technológiai fejlődés.

[wp_ad_camp_1]

Egy zöld vállalatirányítási rendszer támogatja a papír nélküli munkát, az E-számlázást, a digitális dokumentumkezelést és a digitális adattovábbítást. Ezek mind olyan funkciók, amelyek elősegítik a papír nélküli munkafolyamatokat, így több cég is tud környezetbarát módon üzemelni. A PEAS vállalatirányítási rendszer is tartalmaz zöld modulokat, amelyet az Új Magyarország Fejlesztési Terv Gazdaságfejlesztési Operatív Programja támogatásával fejlesztett ki az Ikron Kft. a kis és a középvállalkozások számára.

Zöld vállalatirányítási rendszer
Zöld vállalatirányítási rendszer

A PEAS vállalatirányítási rendszer amellett, hogy számos területen alkalmazza a zöld technológiákat, a megfizethető és a KKV szektor részére is kiválóan alkalmazható rendszer. A rendszer könnyen bevezethető, és a zöld vállalatirányítási rendszerek közül kiemelkedően jó. A papír nélküli munkával, és az elektronikus számlázással rengeteg papírköltség, nyomtató toner és üzemeltetési díj spórolható meg. Az irodai munkánál ez rengeteg plusz költséggel jár egy kisvállalkozásnál is. Az elektronikus számlázásnál a papír és nyomtatási költségeken felül megspórolhatóak a levelezési költségek is. Ráadásul a papír használatának mellőzése nagyon környezettudatos is.

Ezen rendszerek alappillére az, hogy olyan felület áll rendelkezésére a felhasználóknak, amely végigviszi őket a munkafolyamatokon. A böngészőből való futtatás lehetővé teszi azt, hogy bárhonnan elérhetővé váljon a bejelentkezési felület. Így a zöld vállalatirányítási rendszerek nagy segítséget nyújtanak a hatékony és környezettudatos működésben. Részletes információkért keresse fel az ikron.hu oldalt.