Bababarát hotel Noszvajon

Sokan lemondanak a nyaralásokról, utazásokról, kirándulásokról, síelésekről, wellness hétvégékről, sőt még az egy délutános kikapcsolódásokról is, amikor babájuk születik. Ez érthető is, hiszen egy újszülött 24 órás figyelmet igényel. A gond csak akkor jelentkezik, ha hosszú évekre elfelejtünk megállni, kikapcsolódni és feltöltődni, mert az embereknek igen is szükségük van időközönként arra, hogy saját magukra figyeljenek, pihenjenek és kiszakadjanak a mindennapok mókuskerekéből.

[wp_ad_camp_1]

Az Oxigén Hotel Noszvaj településen található, Eger közelében, és kifejezetten olyan kialakítású hotel, ahol a legkisebb babákkal is kényelmesen meg lehet szállni, ezért nagyon közkedvelt üdülőhely a kisgyermekes családok körében. A szobák és az étterem is fel van szerelve minden eszközzel, ami a babáknak szükséges.

Az Oxigén Hotelben van babaágy, pelenkázó, légzésmonitor, bébiőr, babakád, etetőszék, előke, bébi étel és ital, cumisüveg melegítő, sterilizáló és sok minden más is. Továbbá igényelhető babakocsi, babahordozó, lázmérő, baba gyógyszerek, fürdőpelenka, babaruha, baba napvédő krém és minden egyéb, amire a picinek szüksége lehet, így nem kell a fél házat becsomagolnia és magával vinni a családnak, ha nyaralni megy.

Bababarát Oxigén Hotel
Bababarát Oxigén Hotel

Nem csak a hotel felszereltsége segíti a kisbabás szülők gondtalan kikapcsolódását, hanem a kedves, türelmes, tapasztalt dadusok és a szakképzett animátorok munkája is. Az animátorok vidám, színes, zenés animációs foglalkozásokkal, énekekkel, mesemondással és kifejezetten a babák korához igazodó szórakoztató programokkal kötik le az 1-3 évesek figyelmét.

Ez idő alatt a szülőknek alkalmuk nyílik egy kis önfeledt kikapcsolódásra, pihenésre, wellness élményekre az Oxigén Hotel Noszvaj kínálatából, miközben biztonságban tudhatják babájukat is. Sőt a babák számára is van wellness részleg a hotelben nyugtató baba masszázzsal, baba szaunával, japán gyermek fürdőkerttel, babapancsolóval, játszó pavilonnal és csodás élményelemekkel. Mindezeket Ön is megtekintheti, ha ellátogat az Oxigén Hotelbe, vagy felkeresi a hotel honlapját az oxigénhotel.hu internetes címen.