A Juventus csapata

A Juventus Európában a harmadik, a világon pedig a hatodik legtöbb trófeát szerzett futballcsapat, melyet a FIFA jegyzett fel. Ezt a szurkolóik már fejből is tudhatják. Az olasz székhelyű csapat 2011-ben új stadionban kezdhette meg az edzést, amely saját építésű.

[wp_ad_camp_1]

A Juventus eredeti ajándéktárgyak megjelenésére azért még kellett várni jó néhány évet, hiszen a csapat 1987-ben alakult meg. Három középiskolás fiú fejében született meg az ötlet, hogy szeretne egy focicsapatot alapítani, de akkor valószínűleg még egyikük sem sejtette, hogy nem csupán Európában, de az egész világon ennyire ismeretek lesznek.

Juventus
Juventus

A Juventus név mellett még két másik csapatnéven is gondolkodtak, de végül az Aport Club Juventus név mellett döntöttek. Bár a Juventus csapata folyamatosan fejlődött, az első sikerüket az I. világháború után érték el. Az első edzőjük, aki nagyobb sikerhez vezette a Juventus csapatát magyar származású volt, Károly Jenő. Bár a nagyobb meccsekről az egész világ jobban értesül, a Juventusnak hazai, sőt városi körökben is akad riválisa. Legnagyobb vetélytársa ugyanis a szintén torinói székhelyű Torinó nevű csapat.

Amennyiben Ön is nagy Juventus-rajongó, és szeretné a hétköznapok során használatos tárgyain is látni a focicsapat emblémáját, látogasson el a www.fociholmik.hu internetes oldalára, ahol rengeteg praktikus kiegészítőt találhat meg. Megtalálhatja webáruházunkban a bögréket, a törölközőket, ágyneműket, takarókat, poharakat, rövidital készleteket, tornazsákot, sporttáskát, hátizsákot, kötött kesztyűket és sálakat, de akár még a spórolt pénzének is találhat olyan perselyt, melyen a Juventus emblémája szerepel. Sőt, ezeket a Juventus eredeti ajándéktárgyakat akár születésnaposnak is bátran ajándékozhatja, ha kedveli az olasz csapatot.