Kék Duna Hotel Ráckevén különleges wellness birodalommal

Mára nagyon elterjedté váltak a hotelek által kínált hétvégi üdülések és a csodás nyaralási lehetőségek. A szállodák igyekeznek minél több vendéget megnyerni, és minden igényüket kielégíteni. A wellness szolgáltatások és hétvégék szerte az országban fellelhetőek, de nem mindegy, hogy mit értünk wellness alatt, mert a silánytól az átlagoson keresztül a különlegesig bármilyen szolgáltatást takarhat ez a kifejezés.

[wp_ad_camp_1]

A Kék Duna Hotel Ráckeve az a wellness birodalom, ahol minden korosztály jól érzi magát, és ki tud kapcsolódni a szürke hétköznapokból. A hotel minden programjával és szolgáltatásával azon munkálkodik, hogy az oda látogató vendégek egy percig se unatkozzanak, tökéletesen kipihenjék magukat, feltöltődjenek energiával, és különleges, egyedülálló wellness élményekkel gazdagon térjenek haza.

Kék Duna Wellness Hotel
Kék Duna Wellness Hotel

A hotel a nyugdíjas korosztályra is külön figyelmet fordít, így nekik is szerveznek programokat. Emellett kiváló helyet biztosítanak tréningek és konferenciák lebonyolítására. Az ide látogatók fürdőzhetnek, szaunázhatnak, aktív programokon és különböző mozgásokon vehetnek részt, mint a fitness, a jóga vagy a pilates, kirándulhatnak, kényeztethetik magukat különböző masszázsokkal, és szépülhetnek a kozmetika, fodrászat, manikűr és pedikűr szolgáltatásokkal.

Egyedülálló és felejthetetlen kikapcsolódást nyújt a Kék Duna Hotel Ráckevén az antik római wellness birodalmával, melyhez különlegesen feldíszített és egyéni korhű programokkal ellátott wellness hétvégéket is szervez. A wellnesshotel.hu internetes oldalon részletes leírást található a szolgáltatásokról, a programokról és a wellness hétvégékről. Ugyanitt képeken is megtekinthető a szálloda. Továbbá a honlapon tájékozódhatunk az akciós és állandó árakról, és egyéni árajánlatot is kérhetünk.