Milyen az idei karóradivat?

Ahogyan az öltözetre, a ruházatunkra vonatkozóan is megkapjuk a fő irányvonalakat egy-egy esztendőre a nagy divatházak kifutóiról, úgy a karóradivatra vonatkozóan is meríthetünk ötletet a divat nagymestereitől. De mi lesz a karóradivat idén? És hol tudjuk beszerezni a legtrendibb női és férfi karórákat?

[wp_ad_camp_1]

A karóra webshop több ezer termékkel várja a karórát vásárolni kívánókat. A Diamond Óra és Ékszer webáruházából is számos óra közül válogathatunk kedvünkre. A termékkínálat óriási, a választék pedig nagyon színes az idei évben, hogy mindenki megtalálhassa kedvenc darabját.

De nézzük, milyen karórák hódítanak idén! Mint már sokszor, az idei évben is sikerült újdonságokat becsempésznie a tervezőknek, a hagyomány kiegészítőként is használatos karórák közé. Ezt a változást főként a formatervezésben láthatjuk, bár a 2014-es karóradivathoz hasonlatos módon, a kerek formák, valamint a hatalmas méret hódít.

Karóra
Karóra

A divattervezők egyenesen imádják az óriási méreteket, ahogyan a napszemüvegek esetében is megfigyelhettük már jó néhány éve. Ez a konstrukció a Casio, a Festina, a Fosil, a Seiko, az Armani, a Nina Ricci, a DKNY és a Tommy Hilfiger által tervezett és bemutatott órák esetében is kifejezésre jut. De mi az a hatalmas változás, ami az elmúlt években nem volt jellemező a karórákra, idén viszont egyenesen imádjuk? A legújabb áttörést mind a női, mind pedig a férfi karórák esetében a színvilág jelenti. Míg régebben szinte tilos volt az arany és az ezüst kombinálása, idén a karórákat illetően a két nemes anyag egy szerkezeten jelenik meg.

Természetesen a köves és a klasszikus, eleganciát sugalló karórák is megtalálhatóak mind a kifutókon, mind pedig a karóra webshop több ezer termékkel kínálatában. Amennyiben szeretné megtekinteni a karórák kínálatát, a Diamond Óra és Ékszer karóra webshop több ezer termékkel várja a diamondoraekszer.hu weboldalon.