Munkalehetőség folyami hajón magas kereseti lehetőséggel

Nem egyszerű munkát találni, ami megfelel az ember képesítésének és ami még jól is fizet. Természetesen lehetőségek mindig adódnak, csak élni kell velük. Ha felkeresi irodánkat, akkor a Crew Agency a segítségére lesz! Folyami hajókon kaphat olyan munkát, ami a legtöbb kitételnek képes eleget tenni. Ha nem okoz gondot Önnek az utazás, az otthontól való hosszabb távollét, a komoly munka, akkor várjuk önéletrajzát.

[wp_ad_camp_1]

Adott számos kitűnő munkalehetőség folyami hajón, ami csak pár feltételt kér, de cserébe igazán jó fizetést ad. Jelenleg keresünk szobalányt, akinek természetesen a folyami hajón is épp az a dolga, mint például egy szállodában, tehát a szobákat kell tisztán tartania. A szakács és a segédszakács munkakör, akik a hajó utasainak főznek, ugyancsak nyitott. Ha ezek egyike sem felel meg képesítésének, akkor még mindig lehet éjszakai recepciós, ahol sokkal inkább a gyakorlat és a kiváló kommunikációs készség az, ami a mérvadó.

Folyami hajó munka
Folyami hajó munka

A munkalehetőség folyami hajón megkövetel pár dolgot. Tudni kell, hogy a hajó német vendégekkel közlekedik a Rhone folyón Dél-Franciaországban. Ebből adódóan a német nyelvtudás kötelező érvényű. Persze a szobalány elég, ha középfokon beszél németül, de a recepciós munka esetében ez már kevés. A szakmai tapasztalat, valamint a szakirányú szakképesítés megléte olyan esetben, ahol a pozíció megköveteli, szintén szükséges. Mi cserébe szezon végéig szóló szerződést adunk, biztosítjuk a szállást és ellátást, illetve a kiutazás költségét is a cég állja.

A Crew Agency a legjobb választás, ha egy megbízható munkalehetőséget keres folyami hajón, ha szeretne világot látni, ha szeret utazni, ha olyan fizetést akar zsebre tenni, amire méltán lehet büszke, amivel már tud is valamit kezdeni, amiből félre tehet egy házra, egy új autóra, egy új életre. Küldje el e-mail címünkre már ma fényképes önéletrajzát!