Hasznos tippek duguláselhárításhoz

Mielőtt szerelőt hívna, próbálja ki a házi praktikák sorából a szódabikarbóna és az ecet párost. Lehet külön-külön és együtt is alkalmazni a két anyagot. Ha külön szeretnénk használni, akkor előbb a szódabikarbónát, majd az ecetet öntsük a lefolyóba. Együtt használva meleg vízben keverjük el a két összetevőt. A szódabikarbóna és az ecet habzani kezd, reakcióba lép egymással. Ugyanez a művelet zajlik le a csövekben is, így feloldja a szennyeződéseket. Ha nem segít ez sem, érdemes szakemberhez fordulni tanácsért.

[wp_ad_camp_1]

A duguláselhárítás III. kerület vízvezeték szerelőinek csapata gyorsan és könnyen megoldja, ha dugulás van lakásának bármelyik lefolyójában. A munkálatokat úgy végzik el, hogy közben ügyelnek az Ön lakásának tisztaságára is, hogy ne kellejen a szerelés után takarítania. A duguláselhárítás III. kerület lakóinak jutányos áron számítja a munkálatok költséget.

Duguláselhárítás
Duguláselhárítás

A duguláselhárítás III. kerület szakemberekből álló csoportja azt javasoltja, hogy drágább, maró hatású vegyszerekkel ne próbálkozzunk, és főként ne keverjük két fajta készítményt. Legtöbbünk ugyanis nem kémikus, így nem is tudjuk pontosan, milyen reakciók keletkeznek két vegyszer keverésekor. A duguláselhárítás III. kerület környékén dolgozó szakemberek javaslata alapján, a fentebb említett tippek mellett, kipróbálhatjuk még a kólát és a pezsgőtablettát is.