Multivitamin és ásványi anyag egyetlen kapszulában

Különösen a téli hónapokban kell nagy figyelmet fordítani a kellő vitamin és ásványi anyag bevitelre, ugyanis enélkül az immunrendszer legyengül és még könnyebben gyűrik le a különféle betegségek. A legkönnyebb és egyben legpraktikusabb megoldás, ha multivitamin formájában viszi be a kellő mennyiségű vitaminokat és ásványi anyagokat!

[wp_ad_camp_1]

Multivitamin és ásványi anyag komplex formában található meg a Vegnum Multi-D vitaminban, mely a természet erejével támogatja a szervezetet. A Vegnum Multi-D vitaminban 18 alapvető vitamin és ásványi anyag, valamint 29 gyümölcs, zöldség és egyéb növény antioxidánsokban gazdag kivonata található meg. Természetesen D-vitamin is van benne, ahogy a készítmény neve is mutatja, méghozzá kétezer nemzetközi egység mennyiségben, ami megfelel a hazai ajánlásoknak. Különösen a téli hónapokban van nagy szükség a D-vitaminra, mivel ekkor a napfény hiány miatt a szervezet kevésbé tud D-vitamint termelni. Ráadásul a Vegnum Multi-D vitaminban mikrokapszulázott formában található meg a D-vitamin, ami azért előnyös, mert így még hatékonyabban tud felszívódni.

Hazánkban a lakosság rendkívül kevés zöldséget és gyümölcsöt fogyaszt, így nagyon kevés vitamint visz be szervezetébe. Nem csoda, hogy télen sokan rohangálnak a gyógyszertárba, különféle betegségek elleni gyógyszerekért. Holott a megelőzés és az immunerősítés sokkal hasznosabb. Vegnum Multi-D kapszula szedésével felkészítheti szervezetét a betegségekkel szemben vagy hozzájárulhat a betegség mielőbbi legyőzéséhez. Bővebb információkért célszerű ellátogatni a vegnum.hu webáruházba, ahol meg tudja rendelni a Vegnum Multi-D kapszulát, az Önnek megfelelő kiszerelésben. A vegnum.hu webáruházban minden fontos információt megtalál egy helyen!