A Cartoon network műsorainak részletes leírása

A Cartoon Network anyavállalata, a Time Warner Inc. az iparág egyik legnagyobb média-konglomerátuma, amely a The Walt Disney Company, a Comcast Corporation (NBCUniversal) és a Viacom Inc. versenytársakkal versenyez. A Cartoon Network a legismertebb rajzfilm sorozatokat sugározza hazánkban is.

[wp_ad_camp_1]

Cartoon network műsor vár minden kedves érdeklődőt a musor.tv weboldalon tehát itt a helye nálunk és itt mindent megtudhat a cartoon network mesékről, valamint megtekintheti a kezdési időpontokat is a teljes heti műsorral együtt. A Cartoon Network fő versenytársai a Viacom Comedy Central és Nickelodeon, valamint a The Walt Disney Company Disney Channel-je. A hálózat képes továbbra is új tartalmak előállítására, valamint a régebbi animált tartalmak elérésére és programozására is. A Cartoon Network bevételeinek legnagyobb részét előfizetői díjakkal, hirdetésekkel, szponzorálásokkal és a legnépszerűbb műsorok szereplőinek licencelt áruival szerzi. A Cartoon Network 1992 óta sikeresen működött a gyermekek programozási időszakában, nagyrészt a Turner Broadcasting System támogatásának köszönhetően. A Turner támogatást nyújtott azáltal, hogy beruházott hálózatai online infrastruktúrájába és tartalmaiba, valamint tárgyalásokat folytatott vállalati szintű terjesztési megállapodásokról a hálózatokon keresztül a kábelszolgáltatókkal és most már a Netflix-szel is.

A Cartoon network minden korosztálynak tartogat rajzfilmeket az egészen kis gyerekektől egészen a tinédzserekig, mindenki megtalálhatja az ízléséhez illő mesét. Amennyiben megtekintené műsorújságunkat online mert nem szeretne sorban állni az újságárusoknál vagy nem költene újságra, mindenképpen keresse fel a musor.tv-t és itt megtalálhatja egész heti programunkat a kezdési időpontokkal méghozzá teljesen ingyenesen. Weboldalunkra kattintva bővebb leírást is olvashat a csatornákról, műsorokról.