Montenegró legszebb helyei

Bár Délkelet-Európa egyik legkisebb országa, Montenegró sokszínű, természeti csodákkal teli nemzet. A napsütötte tengerpartoktól és tavaktól a szaggatott hegyekig és kanyonokig a táj lélegzetelállító.

[wp_ad_camp_1]

Montenegró utazás várja az invia.hu weboldalon, tehát nézzen be hozzánk és megtalál mindent ami Montenegróval kapcsolatos. Az elmúlt évtizedekben Montenegró a Balkán térség egyik legnépszerűbb úti céljává vált. A festői környezet mellett az ország tele van bájos középkori városokkal és pompás kikötői városokkal is, amelyek garantáltan elvarázsolják az összes utazótípust. Akár a nemzeti parkokban túrázik, akár a part menti, régi fallal körülvett városokat fedezi fel, Montenegróban nagyszerű tennivalókban nincs hiány. Ha utazása során egy kis luxusban szeretne részt venni, akkor irány a gyönyörű Porto Montenegró. A Kotori-öböl mellett található üdülőváros csúcskategóriás üzletekkel, ínyenc éttermekkel és természetesen extravagáns mega jachtokkal van teli. Valójában sokan mini-monacónak tartják Porto Montenegrót!

Montenegró utazás
Montenegró utazás

De még ha nem is a gazdagok helyére látogat, akkor is rengeteg mindent meg kell néznie és meg kell tennie látogatása során. Töltse a délutánt a sétány mentén, vagy hallgasson élő zenét az egyik tengerparti étteremben vagy bárban. Mint a montenegrói koronaékszerek, a Becici Beach egy pihentető paradicsomszelet Budva és Zavala város mellett. Ússzon a frissítő vizekben, vagy töltsön néhány órát jet-ski-vel és parasailinggel. Rengeteg napozóágy és napernyő is van, ha inkább a barnuláson dolgozna. És ha ennivalóra van szüksége, rengeteg kávézó, étterem és bár sorakozik a parton.  Amennyiben többet tudna meg erről érdemes fellátogatni az invia.hu-t. Weboldalunkon elérhetőségeinket is megtekintheti, ha kérdéseket tenne fel nekünk az utazásokkal kapcsolatban.