Így öltözködj, hogy magasabbnak és vékonyabbnak tűnj!

Nem mindenki születik modell alkattal és átlag magassággal, de ez nem akadálya, hogy szeressük és elégedettek legyünk testünkkel. Aki magassarkú cipő nélkül szeretne magasabbnak látszani egy-két trükkel optikailag pár centit emelhet magasságán. Ruhák és kiegészítők segítenek ebben, a minták és fazonok rengeteget változtathatnak megjelenésünkön.

[wp_ad_camp_1]

A legjobb viselet alacsony és kicsit molett hölgyeknek a maxiruha, főként V kivágással, ami erőteljesen hangsúlyozza a test középső tengelyét, így kiemeli az arcot, alul pedig optikailag nyújtja a lábat és elfedi a comb környékén lerakódott felesleget. A magas derekú nadrág is jó választás, nemcsak kényelmes, divatos, de praktikus viselet is, védi a hidegben a veséket. Optikailag nyújtja a láb hosszát, amitől magasabbnak látszik viselője. Felvehetjük toppal, pulcsival, garbóval, kardigánnal, blézerrel, garantált a jó megjelenés. Közkedvelt ruhadarab és segít a test arányainak javításában az A-vonalú, vagy ceruza szoknya magas derékrésszel. Nagyon alacsony lányok mini, vagy maxi hosszúságot vásároljanak ebből a ruhadarabból, a midi hosszúságú alj összenyomja az alakot és ellenkező hatást érünk el, mint szeretnénk.

Mintákat tekintve a hosszanti megoldások vékonyítanak és nyújtanak. A hosszanti csíkozás, a két oldalról bevarrt betétek, vagy a karcsúsító varrás, ami elől, hátul, függőlegesen, vagy akár keresztben is húzódhat, tökéletes választásnak bizonyulnak. A monokróm stílus, vagyis, ha egyszínű felsőrészt és alsó ruházatot viselünk, az is segít optikailag növelni magasságunk. Az oldalt felvágott, sliccelt szoknyák segítségével is magasabb hatást érhetünk el. A bézs színű cipő kizárólag testszínű harisnyával, vagy harisnya nélkül viselve szinte összeolvad a lábbal és hosszabbnak láttatja. Ez a hatás elérhető fekete nadrág és fekete cipő párosításával is.