Mit érdemes tudni a biztonsági őr csekkoló rendszerek kapcsán?

A biztonsági őr csekkoló rendszer említésére a többség szinte azonnal az RFID technológián alapló csekkolókra gondol, azonban nem feltétlenül ez jelenti a legjobb opciót, azoknak a cégeknek, melyek biztonsági őröket alkalmaznak. Ehelyett érdemes inkább megismerni a Trinity Guard rendszert.

Biztonsági őr csekkoló rendszerek közül érdemes egy igazán modern típust választani, mely hosszú távon beváltja a hozzáfűzött reményeket és számos előnnyel jár alkalmazásuk. A fentebb már említett csekkoló rendszer nem épp a legjobb alternatíva, még pedig azért nem, mert a rendszert könnyedén át lehet verni. Leginkább azzal, ha a biztonsági őr összegyűjti a kihelyezett korongokat, majd beviszi az őrbódéba és sorrendben hozzáérinti a leolvasóhoz őket. A műszak végén pedig visszahelyezi őket, így senki sem tudja meg, hogy mi történt. De, ha ez nem lenne elég, online rengeteg tippet lehet kapni, csak be kell írni a keresőbe, hogy csekkoló rendszer átverése. A Trinity Guard rendszer esetében ettől nem kell tartani, ugyanis ez eseten nem egyes pontokat ellenőriz a rendszer, hanem a teljes útvonalat.

Biztonsági őr csekkoló rendszerek
Biztonsági őr csekkoló rendszerek

Ez sok más rendszerre is igaz, azonban a Trinity Guard esetében nem kell külön hardvereket megvásárolni, hiszen bármely tabletre vagy okostelefonra le lehet tölteni, amelyre telepíteni lehet az Android vagy iOS operációs rendszert. Az alkalmazás használata egyáltalán nem bonyolult, aki szokott okostelefont használni, az pillanatok alatt megtanulhatja használatát, így a tanulási fázis rendkívül rövid. Hosszútávon mindenképp jó választásnak bizonyul a Trinity Guard alkalmazás, mely számos kiváló funkciójának köszönhetően kitűnő a konkurencia közül. Bővebb információkért érdemes ellátogatnia a trinityguard.hu weboldalra, ahol minden fontos információt megtalál egy helyen!