Mire jó a kókuszolaj?

A természetes gyógymódok és egészséges életmód terén otthonosan mozgók számára valószínűleg nem cseng ismeretlenül a bio kókuszolaj neve. Az alapanyag mind a konyhában, mind a fürdőszobában kiválóan használható.

[wp_ad_camp_1]

A száraz bőr ellen éppen olyan eredményesen vethető be, mint a haj ápolására. Készíthetünk belőle hajpakolást, bevethetjük a száraz hajvégek ellen, sőt, korpásodás ellen is hatékonynak bizonyul. Antibakteriális és gombaellenes hatásának köszönhetően megszünteti a korpát, hidratálja a fejbőrt, s ehhez mindössze bele kell masszírozni a hajtövekbe, és öt percig hatni hagyni. A természetes megoldások kedvelőinek körében nagy népszerűségnek örvend a kókuszolaj. Egyszerűen használható, értékes összetevőinek köszönhetően pedig számos balzsamnál és samponnál jobb hatással van a hajra és a fejbőrre.

Kókuszolaj
Kókuszolaj

A kokuszolaj.bolt.hu weboldalon keresztül néhány kattintással meg lehet rendelni a készítményt, mely a konyhai tevékenység során éppen úgy remek választásnak bizonyul, mint a szépítkezés, hajápolás, hidratálás terén. Használja ki a természetes alapanyagok és növényi olajok kínálta lehetőségeket, melyek mellékhatások nélkül állnak rendelkezésre. A hidegen sajtolt kókuszolaj számos kozmetikai készítmény alapanyagául is szolgál, nem véletlen, hiszen rendkívül értékes összetevőkkel bír.

100%-os tisztaságú Kókuszolaj: szűz + hidegen sajtolt típusban elérhető áron rendelhető meg a világhálón keresztül. S hogy mire használható az alapanyag? A konyhában zsiradék helyett kiválóan alkalmazható a semleges ízű, alapvetően szilárd halmazállapotú kókusz olaj. Melegítés hatására oldódik fel, és használhatjuk fel. Természetesen nem csak sütéshez-főzéshez érdemes az extra szűz kókuszolaj mellett letenni a voksot, hanem a szépségápolás terén is bizonyított már. Míg belsőleg fogyasztva erősíti az immunrendszert, külsőleg a körmökre, a hajra, a bőrre van jótékony hatással.