Minőségi tetőboxok, síboxok

Amennyiben önnek és családjának nem elég a nyitott tetőcsomagtartó, válassza a Thule termékeit. Keresse meg az ön számára megfelelő Thule tetőboxot és rendelje meg alacsony áron, az alkatreszek.hu weboldalon.

[wp_ad_camp_1]

A Thule tetőboxok, síboxok növelik a rakodóteret, és formájuk teljes mértékben követi az autó vonalvezetését. A termékek fejlesztői számára nagyon fontos a szép kinézet, a légellenállás, valamint a csökkentett menetzaj is. Minden ilyen síbox vagy tetőbox egyszerűen felszerelhető, kézzel csavarható, és a tetőcsomagtartóhoz 4 pontban rögzíthető. A Thule tetőboxok akár kirándulások, túrák alkalmával is ideális megoldás lehet, hiszen így a csomagok kényelmesen tárolhatóak. Kialakításuk végett minden egyes autó hátsó ajtaja nyitható mindenféle probléma nélkül. Az egyik legjobb és legismertebb Thule tetőbox az Atlantis, aminek kivitelezése áramvonalas, és nagyon esztétikus is. Rakodóterébe akár bőröndök, táskák is elférnek.

Tetőbox
Tetőbox

Egy másik tetőbox típus az Excellence, ami a piac egyik legextrémebb tetőboxa, tartalmaz például belső világítást, védőtakarót, csomagrögzítő hálót, vagyis rengeteg extra felszerelést is. Alja diffúzor technológiával van ellátva, így nagy sebességnél lenyomó erőt képez, vagyis minimalizálja a légellenállást. A Thule Motion tetőbox is tágas belterű, tökéletes példádul nagyobb családok, vagy síelők számára. A tetőboxok további információit a Kovács Autóalkatrész weboldalán, az alkatreszek.hu –ra kattintva találja, vagy telefonáljon a +36 62/468-444 telefonszámra. Amennyiben élőben szeretné tapasztalni termékeink kiváló minőségét, látogasson el a 6724 Szeged, Kossuth Lajos sugárút 87 címre, és győződjön meg saját szemével arról, hogy a Kovács Autóalkatrésznél találja meg a legjobb tetőboxokat.