A gyakori dugulás oka?

A dugulási okokat, minden háztartásban akkor keresik, amikor már megtörtént a baj. Vannak olyan otthonok ahol folyamatosan dugulási gondokkal küszködnek és vannak, olyanok ahol nagyon ritkán fordul elő. A dugulás oka elsősorban a szokásokban keresendő. A helytelen és megrögzött szokások, sok pénzbe kerülhetnek azok számára, akik nem tudnak ezen változtatni.

[wp_ad_camp_1]

Mi lehet a gyakori dugulás oka? Számos háztartásban a gyakori dugulás oka nem más, mint a hideg vízzel való mosogatás és sok mosogatószer használata, ami kimondottan hátrányos a szennyvíz elvezető számára, hiszen a szenny könnyen megtapad a cső falán. Ne spóroljon a meleg vízzel, mert sokkal többe kerül a dugulás elhárítása. A zuhanyzóban vagy a fürdőkádban a hajcsomók okoznak gyakran dugulást. Használja folyamatosan a lefolyó szűrőt, hogy megkímélje saját magát és otthonát, a kellemetlen szagoktól, falbontástól, takarítástól és nem utolsó sorban, fölösleges pénzkiadástól. Adódnak azonban olyan esetek is, amikor a háziak hibáján kívül történik a dugulás, vagyis a szennyvízelvezető rendszerben van a hiba. Érdemes akár többször is ellenőrizni vagy szakemberrel ellenőriztetni a rendszert, hogy még időben kiküszöbölhesse a hibákat.

Dugulás
Dugulás

Egy háztartásban szinte bármilyen dugulás elő fordulhat, akár fürdőszobai dugulás, itt bármelyik szaniter okozhat problémát, vagy a konyhában lévő mosogató okoz kellemetlen problémát. Bárhol történik a dugulás, legyen az kültéri vagy belső, hívja azonnal ügyfélszolgálatunkat  a következő számon +36 20 36 80 67 és szakembereink határidőn belül a helyszínre sietnek. Érdemes időben segítséget kérni, mert minél később érkezik a duguláselhárító csapat, annál többe kerül. A dugulaselhárítás-mesterek.hu oldalunkon részletesen tájékozódhat a dugulás-elhárítás főbb műveleteiről valamint szolgáltatásaink árairól. Korszerű gépeinkkel és regisztrált szakembereinkkel pontosan, jól, gyorsan, tisztán és hatékonyan.