Budapesti angol nyelvtanfolyam – www.cosmopolitan-lingua.hu

Ahány nyelvet tudsz, annyi embert érsz, tartották a régiek. A bölcsesség igaznak bizonyult, az elmúlt évek bebizonyították, a boldoguláshoz lényeges az idegen nyelvek ismerete. Különösen az angol számít nélkülözhetetlennek a munkavállalásnál, a legtöbb cég ugyanis megköveteli alkalmazottaitól a minimális nyelvtudást. Digitális világunkban is fontos szerepet játszik, minden korosztálynak érdeke legalább az alapszint elsajátítása. Nemzetközi nyelviskolánk szóbeli tréningekkel segít a beszédértésben, tanfolyamainkon rövid idő alatt látványos eredmény érhető el kitartással és szorgalommal.

[wp_ad_camp_1]

A www.cosmopolitan-lingua.hu weboldalt üzemeltető oktató központ Budapest központjában várja a jelentkezőket, igény, alkalmasság szerint választható ki a 100 órás foglalkozás típusa, szintje. Időbeosztás függvényében normál, intenzív, félintenzív vagy hétvégi kurzusokra iratkozhatnak be az érdeklődők. A képzési anyag tartalmazza a nyelvvizsgához szükséges leckéket, továbbá felkészít az állásinterjúra és a külföldi munkára. Szintfelméréssel azonnal kideríthető, melyik tanfolyam a megfelelő a fejlesztésre, kitűnő oktatási segédanyagok állnak hallgatóink rendelkezésére. Online nyelvtani és szótanuló program segítségével otthon is elvégezhetőek a gyakorlatok, a hozzáférés regisztrálás után engedélyezett. Keresse munkatársainkat az interneten, a formanyomtatvány kitöltésével véglegesítheti jelentkezését a soron következő tanfolyamra. Személyesen is felkeresheti központunkat a Teréz körút 34. szám alatt, hétfőtől péntekig tartó ügyfélfogadáson tájékozódhat a képzések felől.

Cosmopolitan nyelvtanfolyam
Cosmopolitan nyelvtanfolyam

Nemcsak diploma előtt álló fiataloknak, de a hazai és külföldi munkavállalóknak is hatékony és gyors segítséget ad a Cosmopolitan! Iskola és munka mellett is kényelmesen elvégezhetőek népszerű kurzusaink! Jó hír: 2016-ban jelentős árengedmények várják hallgatóinkat! 40%-os kedvezményt biztosítunk, ha most igénybe veszik széles körű szolgáltatásainkat! A részletekről érdeklődjön a 06 30 2831832-es telefonszámon vagy írjon az info@cosmopolitan-lingua.hu e-mail címre! Minden jelentkező számára titkos ajándékot készítettünk elő! www.cosmopolitan-lingua.hu angol nyelvtanfolyam Budapest térségében élők számára rendkívül nagy előnyt jelent a karrierépítés szempontjából!