Minőségi kijelzővédő üvegfólia

Amikor új telefont vásárolunk, elengedhetetlen az üvegfólia vásárlása is, hiszen másképpen a telefon egy komolyabb ütődésnél tönkre is mehet. Az üvegfóliák sokkal biztonságosabbak más sima kijelzővédő fóliáknál, webáruházunkban pedig, a screentec.hu-n rengeteg különböző telefonra vásárolhat. Bővebben a fóliákról weboldalunkon olvashat.

[wp_ad_camp_1]

Kijelzővédő üvegfólia rendkívül kedvezményes áron kapható a screentech.hu weboldalon méghozzá választékos kínálatban. A kijelzővédő fóliák kategóriában két félét érdemes kiemelni, a műanyag fóliát, illetve az edzett üveg fóliát. A műanyag fólia csoportjában a polietilén-teraftarát, más néven a PET az egyik legmagasabb minőségű, amely megvédi a telefon képernyőjét a legkülönbözőbb szennyeződésektől, például zsíroktól, olajoktól, lúgoktól és egyes savaktól is. Az egyetlen baj a műanyag fóliákkal az az, hogy nem nyújtanak védelmet törés, illetve karcolás esetén, épp erre találták ki viszont az edzett üveg fóliákat.

Kijelzővédő üvegfólia
Kijelzővédő üvegfólia

Az edzett üveg fóliák azért előnyösebbek a műanyagnál, hogy ha ön véletlenül leejti telefonját, akkor sem kell pánikba esni a betörté képernyő miatt, hiszen nem a képernyő az, ami betörik, hanem az edzett üvegfólia, tehát érdemes ezt választani. További információkért és részletekért bátran keresse fel weboldalunkat a screentec.hu-t, hiszen itt bővebb leírást olvashat minden üvegfóliáról és a teljes kínálat is mindenki számára elérhető lesz. Amennyiben többet szeretne megtudni a kijelzővédő üvegfóliákról, csak annyit kell tennie, hogy felveszi a kapcsolatot barátságos ügyfélszolgálatunkkal a 06 1 222222 telefonszámon, vagy töltse ki a Kapcsolat menüpont alatt levő űrlapot nevének, e-mail címének, illetve üzenetének megadásával és mi azonnal visszajelzünk minden kedves érdeklődőnek.