Mi alapján válasszuk ki a takarító céget?

Vállalkozásunk üzemeltetési feladatai közé legtöbbször a takarítás is társul, hiszen ha irodákat működtetünk, akkor nagyon fontos, hogy az alkalmazottak és a betérő ügyfelek is higiénikus környezetben töltsék el idejük nagy részét. Manapság már számtalan takarító cég hirdeti magát az interneten, de még a nyomtatott sajtóban is, hogy irodatakarítást is vállal.

[wp_ad_camp_1]

Fontos, hogy a takarító cég, akit majd megbízunk a folyamatos munkavégzéssel, minden szempontból alapos szakmai felkészültségről adjon tanúbizonyságot. A takarító cég csakis szabályos vállalkozásként üzemeljen és az alkalmazottak is legyenek bejelentve, valamint részesüljenek balesetvédelmi és munkavédelmi oktatásban. Nagyon fontos, hogy rugalmas és kreatív csapattal akadjunk össze, akik képesek velünk, azaz vállalkozásunkkal együtt gondolkodni. Rugalmasság szempontjából igen fontos az időpont, hiszen nem biztos, hogy nekünk megfelel a reggel 8 órakor kezdődő takarítás, amikor mi pontban 8-kor már az ügyfeleinkkel tárgyalunk.

Takarítás
Takarítás

Elképzelhető, hogy sikerül egy olyan takarító céggel felvennünk a kapcsolatot, akik elvégzik a higiéniai termékek beszerzését és leszállítását is, valamint nagy valószínűséggel vállalják akár a kert gondozását is. Fontos tovább, hogy a környezettudatosság szellemében végezzék munkájukat és lehetőleg környezetbarát tisztítószereket is használjanak. Minden szempontból nagyon fontos, hogy a takarító cég rendelkezzen referenciával, hiszen mi megrendelők első körben csak így tudunk megbizonyosodni afelől, hogy érdemes velük szerződést kötnünk.