Mennyezeti ventilátor rendelése egyszerűen és gyorsan!

Ha a fűtési és légkondicionáló egységet működteti otthona hőmérsékletének szabályozására, akkor nagy mennyiségű energiát használ fel. Ezt az energiát fosszilis tüzelőanyagok, például szén és földgáz elégetésével állítják elő. Ez az égés szén-dioxid-kibocsátáshoz vezet, ami hozzájárul a globális felmelegedéshez, savas esőkhöz, szmoghoz, koromhoz és mérgező légköri kibocsátáshoz.

Mennyezeti ventilátor várja igen olcsón az egloshop.hu weboldalra látogatva, tehát nézzen be hozzánk még ma és megtalálhatja a teljes ventilátor készletet az árakkal együtt. Ha a ventilátor lapátjait az óramutató járásával megegyező irányban forog alacsony fokozaton, akkor a természetes felszálló meleg levegő a mennyezetről visszanyomódik, hogy körbejárja a helyiséget. Ezzel a meleg levegő keringtetéssel akár 15%-ot is megtakaríthat villanyszámláján a fűtési rendszer hatékonyságának javításával. A mennyezeti ventilátorok használata hihetetlenül hatásos módja az energiamegtakarításnak. Segíthetnek az otthoni hőmérséklet-szabályozás hatékonyságában, és potenciálisan kiküszöbölhetik a légkondicionáló használatának szükségességét.

Mennyezeti ventilátor
Mennyezeti ventilátor

Ha otthona teljes lakóterében használják, a mennyezeti ventilátorok a legenergiatakarékosabb módjai a hőmérséklet szabályozásának egész évben. A mennyezeti ventilátorok a leghatékonyabb ventilátortípusok a levegő keringtetésére. A ventilátor hatékonysága az a hatékonysági besorolás vagy fokozat, amelyet megszerez. A besorolás azt méri, hogy mekkora légáramlás keletkezik a felhasznált elektromos energiához képest. Minden mennyezeti ventilátornak van egy olyan hatékonysági besorolása, amely a légáramlást köbláb per perc (CFM) egységben méri egy watt (W) felhasznált elektromos teljesítményre vetítve. Minél magasabb a CFM, annál energiatakarékosabb a ventilátor. Bővebb leírásért nézzen be még ma az egloshop.hu-ra.