Mangosztán fogyasztása Vegnum Multi-D kapszulában

A Vegnum Multi-D vitamin különlegessége, hogy nagyon sok hasznos tápanyagot tartalmaz. Például a gyümölcsök királynőjének nevezett mangosztán antioxidánsokban gazdag kivonatát. Éppen ezért, ha gondoskodni szeretne a megfelelő vitamin és ásványi anyag bevitelről, ráadásul mindezt egy jó ár-érték arányú termékkel, akkor válassza a Vegnum Multi-D vitamin készítményt.

[wp_ad_camp_1]

Mangosztán fogyasztása nehezen kivitelezhető, hiszen egy trópusi gyümölcsről van szó, melyhez nem könnyű hazánkban hozzájutni. Viszont a Vegnum Multi-D kapszula szedése által a mangosztánban található hasznos tápanyagokhoz hozzá lehet jutni. A Vegnum Multi-D kapszula jóval több hasznos tápanyagot és hatóanyagot tartalmaz, mint a hagyományos multivitaminok, ráadásul az ára is elfogadható. Ár-érték arányban nem valószínű, hogy talál ennél jobb terméket. A szakértők szerint heti szinten harminc különböző zöldséget és gyümölcsöt kellene fogyasztani, ami mondhatni sok nehézséggel jár. Egyrészt nehéz ennyiféle gyümölcs és zöldség beszerzését összelogisztikázni, másrészt ezeknek a termékeknek az elmúltévekben jelentősen megnőtt az ára. Így anyagilag megterhelő volna a legtöbb család számára betartani a szakértők ajánlását.

A Vegnum Multi-D összesen huszonkilenc gyümölcs, zöldség és különféle növények antioxidánsban gazdag kivonatát tartalmazza, beleértve a már említett mangosztánt is! Ezenkívül tizennyolc alapvető fontosságú vitamin és ásványi anyag is megtalálható benne. Továbbá kétezer nemzetközi egységnyi D-vitamin, ami megfelel a hazai ajánlásoknak. Napi egy kapszulát érdemes fogyasztani, ennél többet nem, mert a zsírban oldódó vitaminok felhalmozódhatnak a szervezetben. Bővebb információkért és a Vegnum Multi-D megrendeléséért látogasson el a vegnum.hu weboldalra!