Life coach Győrben

Életünkben gyakran eljön az az idő, amikor több a konfliktus és a stresszhelyzet, ilyenkor pedig még több lelki erőre van szükség mint máskor. A mindennapi döntések és konfliktusok sajnos teljesen képesek elszívni az ember erejét egészen addig, amíg már teljesen tehetetlennek érzi magát. Erre való az életvezetési tanácsadás, amelynek elsődleges célja, hogy az ember visszanyerje önerejét, amivel újra átveheti élete felett az irányítást.

[wp_ad_camp_1]

Life coach Győr közelében elérhető a zenit-coaching.hu weboldalon. Ha ön talán eltévesztette az irányt és letért a helyes útról, a life coach ebben is segíteni tud, és a beszélgetések alkalmával egyre inkább visszatér majd a régi kerékvágásba, vagy éppen elindulhat egy új irányba is. Az életvezetési tanácsadás nagy segítséget nyújthat azoknak, akik folyton halogatják dolgaikat, akik konfliktusban vannak gyermekeikkel vagy szüleikkel, akik nem tudják kezelni a stresszt, akik nem tudják kifejezni érzéseiket, akik más munkát szeretnének, vagy éppen akik egy nehéz helyzetben vannak és nem tudnak döntésre jutni. A life coaching folyamata 5-10 egy órás ülésből áll, amely üléseken a legfontosabb szerep a beszélgetésnek jut.

Az edző játékokkal és kérdésekkel illusztrálja és oldja meg az ügyfelek problémáit, hiszen így sokkal egyszerűbb, mint száraz szöveggel. Az első alkalom előtt lesz egy megbeszélés, amely teljesen ingyenes, és ezen a megbeszélésen megtudhatja a coaching folyamatát és a kereteket. A beszélgetés során megismerkedik az edzőkkel is, majd együtt eldöntik, hogy belevágnak-e a tanácsadásba. Amennyiben ön mégsem kezdené el, innen minden költség nélkül elsétálhat. További részletekért és bővebb leírásért megéri fellátogatni weboldalunkat a zenit-coaching.hu-t, és itt másféle tanácsadások után is nézhet.