Legyen neked is egyedi vászonképed!

Egy különleges vászonkép bármely helyiséget képes feldobni. A vászonképek az elmúlt években újra virágkorukat élik, méghozzá modern köntösben.  A vászonképek nagyon népszerűek ma már, ráadásul ajándéknak sem utolsók.

[wp_ad_camp_1]

Egyedi vászonkép tökéletes a falak csinosítására, az emlékek felelevenítésére. Ma már akár saját fotóból is készülhet vászonkép, aminek több előnye is van. A vászonképek egyrészt művészi hatásúak, másrészt nagyon időtállók, így hosszú időn keresztül csodásan mutat a falon. A vászonra bármilyen mintát rá lehet nyomni. A természet szerelmesei számára végtelen variáció áll rendelkezésre állatokból és növényekből egyaránt. A családcentrikusok számára az egyedi, család i eseményeken elkapott pillanatokat érdemes vászonra nyomtatni. De, akár motivációs célból is el lehet készíteni a vászonképet, motiváló szöveggel, egy házzal, autóval vagy utazással, ami épp motiválja az embert. A vászonképek világában gyakorlatilag nincs olyan, amit ne lehetne megvalósítani. A vászonképek tele vannak kreativitással és kiválóan lehet velük díszíteni bármilyen falfelületet.

A vászonképek további előnye, hogy egyáltalán nem vakítanak el. Az üveg hátterű képek esetében ez állandó probléma, hiszen, ha odasüt a nap vagy sok fényforrás van az adott helyiségben, akkor a tükröződő üveg igencsak igénybe veszi a szemet és sok problémát okoz. A vászonképek szatén-matt felülettel rendelkeznek, az erősen megvilágított helyiségekben is nagyon jól mutatnak. Akár ajándékba szánod a vászonképet, akár saját otthonod szeretnéd kidekorálni személyes képekkel, érdemes ellátogatni az artiq.hu weboldalra, ahol megrendelheted az általad megálmodott vászonképet. Az artiq.hu webáruházban minden fontos információt megtalálsz egy helyen az egyedi vászonképekről!