Babaház rendelése a legjobb áron!

A játékidő a gyermekkor egyik legfontosabb ideje. A képzeletbeli játék minden otthonnak egyik örvendetes kiegészítője, pláne amikor két kislány is van a lakásban. A gyerekek egy egészen más világot hoztak létre azzal, hogy képzeletbeli dolgokat játszhatnak együtt. A kislányok kedvence pedig kétségkívül a babaház.

[wp_ad_camp_1]

Babaház kapható rendkívül kedvezményes áron a jatektenger.hu weboldalon, ezért ne habozzon, itt a helye nálunk ha ön is rendelne egy minőségi babaházat, mivel kínálatunkban találhat Melissa & Doug szétnyitható babaházat, Wader 2 szintes babaházat bútorokkal, valamint akár egy Barbie luxus lakóautót is. A babaházakkal gyerekek megtanulhatják, hogy a különböző terek különböző funkciókkal és protokollokkal rendelkeznek. A babaházban játék közben a lépcsők és ajtónyílások segítségével folyamatosan mozgatni lehet a tárgyakat fel és le, valamint a szintek között. Ezek a hidak segíthetnek a gyermeknek megérteni, hogy egy karakter elhagy egy helyet és újba lép be. A babaházak és a miniatűr játék „biztonságos terek”, különösen a gyerekek számára: ha a gyerek saját környezete kaotikus, nyomorúságos, háztartási bajok vagy traumák érik akkor a babaházak éppen az ellenkezőjét kínálják: a világegyetemet teljes egészében.

Babaház
Babaház

A gyermekterápiás irodákban például a babaházak alapkellékek. Ha babaházat vásárol gyermekének, elképesztőnek találja majd, hogy mennyi mindent megbeszélnek, megtanulnak és elképzelnek a gyerekek együtt. Rengeteg lehetőség rejlik a szókincs és az életkészségek elsajátításában a játékidő ezen kiegészítésével. Ráadásul ez egy olyan hely, ahol a gyerekek biztonságos helyen gondolkodhatnak az élet kérdésein. A babaház-játék révén gyermeke sok mindent megtanulhat. Bővebb leírásért és babaház vásárlásért keresse fel a jatektenger.hu weboldalt.