Laroba karácsonyi ajánlata

Sokan szeretnének télen is egy kicsit pihenni, ha nem is egy-két hetet, mint a nyaralás alkalmával szokták, de bár pár napot egy hosszú hétvégét eltölteni egy kis pihenéssel, kikapcsolódással. Egy nagyszerű wellness szálloda ilyen esetben remek lehetőséget tud biztosítani, hiszen a számtalan ajánlatával valódi kényeztetésben részesíti a vendégeket és éppen ezért érdemes kihasználni a karácsonyi akciókat, hiszen egy szép hétvége közös élményekkel sokkal szebb ajándék lehet, mint bármilyen más tárgyi ajándék.

[wp_ad_camp_1]

Az alsóörsi Laroba Wellness és Tréning Hotel gondolt mindazokra, akik az ünnepeket és az ezzel járó szabadságot festői környezetben, kényeztető szolgáltatásokkal szeretnék eltölteni, nem pedig otthoni sürgés-forgással és folyamatos készítéssel, a vendégek fogadásával. Ha Ön is szeretni kihasználni a hosszú hétvégék adta előnyöket, akkor érdemes megfontolni a Laroba nagyszerű karácsonyi ajánlatát, ami számtalan érdekességet tartalmaz és minden korosztály számára igazán kiváló megoldásokat nyújt.

Laroba Wellness Hotel
Laroba Wellness Hotel

Alsóörs csupán csak egy órányi autóútra terül el a fővárostól, a Balaton északi partján Balatonalmádi és Balatonfüred között egy festői szépségű tájon, így nem csak a Laroba Hotel kényeztetését lehet igénybe venni, hanem a télen is csodálatos balatoni tájat is élvezhetik a látogatók.

A karácsonyi ajánlat része egy tágas és kényelmes szoba állandó ellátással és internettel. Éjszakai fürdőzés ajándék koktélokkal, mely igazi élményt tud nyújtani a hangulatvilágításnak és zenének köszönhetően. Emellett az ajánlathoz tartozik még a pálinkakóstoló, a szaunák használata, a Wellness Sziget folyamatos használata meglepően új és érdekes szolgáltatásokkal, a pezsgőfürdők és a sószoba igénybevétele. Éljen Ön is a lehetőséggel és lepje meg Önmagát és párját ezzel a karácsonyi akcióval.