Szerver szolgáltatás? Akkor BIX2!

A BIX2 egy olyan elismert és megbízható cég mely hatékony és biztonságos szolgáltatásokkal várja ügyfeleit három fő területen, melyek a szerver hoszting, a virtuális szerver és a szerver bérlés. Mind a három szolgáltatás esetében a legújabb fejlesztéseket tudja biztosítani, melyek által végre nem kell aggódnia, hogy leáll a szerver, megáll a munka és így tovább.

[wp_ad_camp_1]

A BIX2 a szerver gépek számára ideális termeket tud biztosítani, melyek légkondicionáltak, megfelelő tartókkal rendelkeznek, a nap minden percében elérhetőek és olyan operátorok figyelik a rendszert, akik valóban értenek a munkájukhoz és minden esetben gyors és biztos megoldást nyújtanak.

Mindemellett a cég egy teljesen speciális alkalmazást is kifejlesztett, ami számtalan előnnyel jár és mely csak általa érthető el. Az iPohne-ra telepíthető alkalmazás lényege, hogy távolról is kezelhetőek a szerver gépek legyen szó szerves hosting-, szerver bérlés- vagy éppen vps szolgáltatásról. Ezáltal nem kell minden apróság miatt az operátorokat hívni, a termek között utazgatni, ami sok időt és pénz tud megspórolni az ügyfelek számára. Bárhol is tartózkodik éppen a mobilkészülékével szinte mindent elintézhet a távolból, ellenőrizheti a rendszert és nem kell semmi miatt sem aggodalmaskodnia, sőt az értesítéseknek köszönhetően, mint az sms, e-mail, push notification lehetővé válik a valós idejű szerver kezelés.

Válassza Ön is a BIX2 szolgáltatásait és biztos lehet benne, hogy maximálisan elégedett lesz a szerves hostig, a szerver bérlés és a virtuális szerver szolgáltatással is egyaránt, munka olyan folyékonyan fog haladni, mint eddig soha! Tegyen egy próbát az ingyenes és valóban egyedülálló mobilra letölthető alkalmazással és élvezze Ön is a modern technika előnyeit, könnyítse meg a saját munkáját!

Forrás: Szerver hoszting