Kültéri játékok óriási kínálata várja

Átlagosan a gyerekek napi négy-hét percet töltenek strukturálatlan szabadtéri játékban, szemben a képernyő előtt eltöltött hét vagy több órával. Íme néhány jó ok, amiért olyan fontos, hogy a szülők beépítsék a kültéri játékot a gyerekek életében.

[wp_ad_camp_1]

Kültéri játékok rendelhetők a jatektenger.hu weboldalon, tehát nézzen be hozzánk még ma és böngésszen széles kínálatunkban hogy megtalálhassa azt a játékot gyermekeinek, amire vágynak. Sehol sem jobb, mint a szabadban futás, ugrás, labdázás, tárgyak emelése és hordozása. Mindezek a műveletek motoros képességeket igényelnek, amelyek a gyakorlással javulnak. A kint játszó gyermekek aerob testmozgást végeznek, és olyan készségeket szereznek, mint a kültéri játékeszközök tolása és meghúzása. Tanulmányok azt mutatják, hogy a gyerekek több kalóriát égetnek el a szabadban, segítve az elhízás megelőzését, valamint erősítik a csontokat és az izmokat. A napsütéses játék a D-vitamint építi fel a szervezetben, ami erősebb csontokat és kevésbé valószínű krónikus betegségeket jelent. A Gyermekgyógyászati ​​Akadémia szerint sok gyermeknek van D-vitamin-hiánya.

Kültéri játék
Kültéri játék

A strukturálatlan szabadtéri játék segít a gyerekeknek megtanulni váltani, megosztani és fejleszteni az egyéb pozitív viselkedési képességeket. Ilyenkor a leginkább találékonyak, felfedezik és megismerik a körülöttük lévő világot, és felhasználják saját képességeiket. Miközben testvérekkel vagy barátokkal találnak ki és játszanak játékokat, ezek az interakciók elősegítik a kommunikáció, az együttműködés és a szervezési képességek fejlesztését. Ezenkívül a friss levegő és a szabad játék csökkenti a stressz szintjét. Amennyiben többet tudna meg és kültéri játékokat rendelne, nézzen be hozzánk a jatektenger.hu-ra és itt az árakat is megtalálja.