Kültéri dugulások elhárítása profik által

A dugulások kapcsán elsősorban a kád vagy a mosogató lefolyójára gondolunk, pedig a csövek a lakáson kívül is elzáródhatnak. Ezek a problémák szinte minden esetben szakszerű beavatkozást igényelnek, a megoldásban a duguláselhárítás Alsónémedi területén dolgozó csapata profi segítséget nyújt.

[wp_ad_camp_1]

A csapadékelvezető csövek, emésztőgödrök, aknák esetében a duguláselhárítás Alsónémedi utcáiban olyan speciális eszközökkel történik, melyek a háztartásokban szinte biztosan nem találhatók meg. A megfelelő felszerelés nélkülözhetetlen ahhoz, hogy a kültéri dugulásokat felszámoljuk, mivel ezek jellegükben teljesen eltérnek a lakásban fellépő dugulásoktól.

Duguláselhárítás
Duguláselhárítás

Általában a belemosódott por, sár, falevelek és a fák gyökérzete okozzák a kültérben az elzáródásokat. A duguláshárítás Alsónémedi területén sokszor azért válik szükségessé, mert elmarad a rendszeres tisztítás vagy a rácsok nincsenek a helyükön, amik megakadályozhatnák a nagyobb szennyeződéseknek a vezetékekbe való bejutását. A megelőzés egyik hatékony módja, ha a vezetékek nyomvonalára nem ültetünk nagyobb gyökérzetet növesztő növényeket és az emésztőgördröt rendszeresen kitisztíttatjuk.