Különleges karácsonyi dekoráció ötletek

A karácsonyhoz ma már szorosan hozzátartozik az ünnepi dekoráció. Sokkal könnyebb úgy átszellemülni, hogy a lakás is ünnepi díszbe öltözött. Ha híján vagy az ötleteknek, akkor a dodo.hu webáruház tippjei rengeteget segíthetnek az inspirálódásban.

[wp_ad_camp_1]

Karácsonyi dekoráció – Ha rendelkezel két ügyes kézzel és egy kis kreativitással, akkor igazán különleges ünnepi dekorációt tudsz összehozni. Egyre többen döntenek úgy, hogy előre elkészített díszek helyett, inkább maguk alkotják meg az ünnepi díszeket, ami így egyrészt gazdaságos, másrészt még jobban rá lehet hangolódni az ünnepekre. A karácsonyfa kétségtelenül elengedhetetlen része a karácsonynak, azonban nem kell a megszokott díszítéshez ragaszkodnod, hiszen számtalan alternatíva áll rendelkezésre. Készíthetsz mini karácsonyfákat befőttesüvegben vagy ha igazán bevállalós vagy, akkor valamilyen különleges, nem megszokott színű karácsonyfát is vásárolhatsz, például rózsaszínű karácsonyfát. De, akár pusztán újságpapírokból vagy gömbökből is meg lehet alkotni az újra gondolt karácsonyfát.

A karácsony másik szimbolikus eleme az adventi koszorú, amit szintén meg lehet alkotni saját kezűleg. Az adventi koszorút ma már egyre többen készítik saját elképzelések alapján, viszont mivel hatalmas a választék, ezért akár kész adventi koszorút is lehet vásárolni. Manapság a polcokat és az asztalt is dekorálják az emberek az ünnepi dísz részeként. Célszerű két domináns ünnepi színt kiválasztani és ezekkel feldíszíteni a lakást. A skandináv stílusú dekorációk is nagy népszerűségnek örvendenek, mivel ízléses és letisztult díszek. Ha szeretnél minél több díszt megtekinteni és inspirálódni, akkor azt javasoljuk, hogy látogass el a dodo.hu webáruházba és olvasd el a karácsonyi dekorációról szóló cikket!