Samsung Galaxy a51 okostelefon vásárlás

A Samsung Galaxy A51 olyan anyagból készült, amelyet a Samsung „Glasstic” -nak hív. Ez egy jobb minőségű anyag illúzióját kölcsönzi neki, mint a tiszta műanyag telefonok, de határozottan nem érzi annyira prémiumnak, mintha mondjuk a Samsung Galaxy S20 sorozathoz hasonlítana.

[wp_ad_camp_1]

Samsung Galaxy a51 telefon kapható kedvezményes áron az olcsobbat.hu weboldalon, ezért ne menjen messzire, nézze át kínálatunkat ezért a telefonért és többféle áron is megtalálhatja, hogy elérje a legolcsóbbat. A Samsung Galaxy a51 telefon sima, de nem csúszós, és meglehetősen könnyű, mindössze 158 g-os. Összehasonlításképpen: a OnePlus 8 Pro súlya 199 gramm. A készülék pereme alumínium, és nagyon jó minőségűnek tűnik. Jobb oldalon található egy bekapcsológomb és hangerőszabályzó, alul USB-C porttal, hangszórókkal és fejhallgató csatlakozóval. A telefon bal oldalán található egy kettős SIM-kártyás tálca, amely két SIM-kártyát és egy 512 GB-os SD-kártyát képes befogadni. Míg a legtöbb telefon kettéválik a 2. nyíláson, lehetővé téve akár SIM-kártya, akár microSD-kártya használatát, az A51 két külön SIM-foglalattal és külön microSD-kártyatartóval rendelkezik. Nagyon jó látni ezt.

A telefon hangszórói meglehetősen hangosak lettek, de nincsenek benne mélyhangok. A hangszórókat nem használnánk közvetlenül zenehallgatásra, bár a fejhallgató-csatlakozó nagy plusz. 400 dollár alatti telefonhoz képest a Samsung Galaxy A51 meglepően jó kijelzővel rendelkezik. A legtöbb középkategóriás telefon az LCD-ket használja az OLED helyett, de a Samsung képes volt használni egy nagy OLED-képernyőt, meglehetősen sűrű pixelszámmal. Ez tehát egy 1 080 képpontos képernyő. Tekintettel arra, hogy a legtöbb csúcskategóriás telefon alapértelmezés szerint 1080p módban van, ez nem zavaró. A színek ütősek és élénkek. Ha többet tudna meg a telefonról vagy rendelne egyet keresse fel az olcsobbat.hu-t.