Különleges a párlástól a pohárba töltésig, a Gin Citadelle

A ginek a legnépszerűbb italok közé tartoznak, ami nem csoda, az igazán minőségi italok izgalmas ízvilággal és aromákkal kényeztetik a minőségi nedűket kedvelők ízlelőbimbóit. Ha a minőségi alkoholos italok rajongója vagy és még nem kóstolta a Gin Citadelle-t, akkor ideje bepótolni elmaradást, biztosan nem bánja meg!

Gin Citadelle rendkívül dekoratív palackkal rendelkezik, azonban az esztétikus külső mellett a belső az, ami igazán számít és meghódítja a gin kedvelőket. A Gin Citadelle nevét a Dunkerque városában épült 18. századi Francia Királyi Lepárlóról kapta nevét. A nyolcvanas évek óta a Maison Ferrand konyakgyártó készíti. Aki a Gin Citadelle-t kóstolja, az biztos lehet benne, hogy egy igazán különleges nedűt kortyol. A Gin Citadelle különlegességét több tényező adja. Például a már említett esztétikus üveg palack, amelyen megjelenik mind a tizenkilenc fűszernövény, amely a gin különleges aromáját adja. További különlegesség, hogy a Gin Citadelle úgy nevezett Charentais lepárló üstben készül, melyeket a konyakok lepárlásához is használnak. Ezeket az üstöket nem a ma már mindenütt elterjedt gőzzel melegítik, hanem közvetlenül tűzzel.

A Gin Citadelle nem csak emiatt egyedülálló, hanem az alappárlatban hetvenkét órán át áztatott fűszerek miatt is, amit újra lepárolnak. A gin nem tartalmaz hozzáadott cukrot, csak teljes mértékben természetes alapanyagokat. A Gin Citadelle olyan minőségi ital, amely bármely baráti beszélgetést vagy találkozót különleges eseménnyé tud emelni. Ha egy igazán különleges italra vágyik, akkor érdemes a Gin Citadelle-t választani, amelynek különleges készítési módja és alapanyagai garantálják, hogy miden korty élmény legyen! Bővebb információk és a Gin Citadelle az artizanshop.hu webáruházban található!