Kerti szerszámok online áruházból!

Nem kell hatalmas gyűjteménye legyen, de a megfelelő kerti szerszámok megléte sokkal könnyebbé teheti a kültéri terek gondozását. Itt van néhány eszköz, amelyek nélkül nehéz lenne kertészkedni.

[wp_ad_camp_1]

Kerti szerszámok teljes kínálata várja a citidepo.hu weboldalon, ezért kattintson ide bátran és mindent megtalál ami a kerti szerszámokkal és a rendeléssel kapcsolatos. A víz a kertje életének alapja, és fontos, hogy a kerti tömlő minden területet elérjen és permetezzen. Három alapvető tömlőátmérő van: ½ hüvelyk (átlag 9 gal/perc), 5/8 hüvelyk (átlag 15 gal/perc) és ¾ hüvelyk (legfeljebb 25 gal/perc). Egy állítható fúvóka segítségével szabályozhatja a víznyomást és a permetezési sugarat. Ültetéskor a kézi simító elengedhetetlen. Amikor kiválasztja, képzelje el, hogy kemény gyomokat áshat ki vele. Mint minden kerti szerszámot, tartsa tisztán és száraz helyen tárolja a rozsdásodás elkerülése érdekében. Egy másik kicsi, de elengedhetetlen kerti eszköz, a kézi villa lehetővé teszi, hogy kemény, darabos talajt felszakítson és morzsalékos komposztot keverjen bele, hogy olyan állagot érjen el, amelyre szüksége van növényeinek. Szerezzen be egy hosszú nyéllel ellátott, hegyes ásólapátot, hogy az idő töredéke alatt elvégezze a munkát.

Kézi szerszám
Kézi szerszám

Ez egy kerti szerszám, amelynek valóban jól elkészítettnek és keménynek kell lennie, mert a fogantyút nagy nyomás éri. Az ásóvilla csak a kézivilla nagyobb, hosszú nyéllel ellátott változata, bár inkább egyenes, mint szögletes villa. Használja a talaj nagyobb területeken történő fellazításához vagy a kemény talaj szétszakításához ásás előtt. További részletekért és kerti szerszámokért bátran nézzen be a citidepo.hu weboldalra. Weboldalunkon elérhetőségeinket is megtekintheti, ha kérdezni szeretne nekünk a jobbnál jobb kerti szerszámokról.