Kerti műfű medencéhez – az örökké zöld, modern kertek megoldása

Mesébe illő kert! Mindannyian erről ábrándozunk. Medencével, napernyővel, napozóággyal, csodaszép növényekkel, illatos virágokkal, cserjékkel, nagyra nőtt tujákkal és zöld sövényekkel.

[wp_ad_camp_1]

A szépségét el tudja csúfítani a fű, ha kiégett, ha foltos, ha a vakondok feltúrták. A kerti műfű megoldást jelent mindenre, ha örökzöld kertről álmodozol.

Itt a medence szezon és a műfű telepítés szezonja is. Normálméretű kert esetében a műfű kivitelezés néhány napot vesz csupán igénybe, s utána csak élvezni kell a vakációt, a napfürdőt, a medence selymes vizét és a limonádé, hűsítő ízét.

Aki olyan szerencsés helyzetben van, hogy hatalmas medence van a kertjében, minden bizonnyal nem a fűnyírással és a gyomirtással szeretné az időt múlatni, hanem élvezni szeretné a nyarat és minél többet szeretne csobbanni.
A gyönyörű zöld kerti műfű erre az esetre is jó választás, hiszen a legkedvesebb időtöltés a kerthez köthető baráti, családi társaságban. Az egyszeri kerti műfű kivitelezés után nincs többé nyűgös fűnyírás, nincs többé fűnyíró szerelés, áramszámla, vízszámla, és ami a legjobb: van helyette rengeteg felszabadult idő.

Kerti műfű
Kerti műfű

Ha Neked is bosszantó, hogy a kert szépítése az egész hétvége idejét elrabolja, pedig tele lennél jobbnál-jobb programokkal a nyáron, a műfű a megoldás!

A kültéri műfüvek többsége UV kezelt, ami annyit jelent, hogy ellenálló az erős napsugárzással szemben, színe nem fakul ki. A klímaváltizás egyik következménye sajnálatos módon az extrém UV sugárzás, ami nem csak a bőrünknek ártalmas, hanem a növényeknek is, ha nem gondozzuk, és nem óvjuk őket eléggé.
A műfű nem igényel törődést ebből a szempontból sem, úgyhogy nyugodtan tervezhetünk vele a medence köré is.

Miért ajánlom a kerti műfüvet medencéhez?

Azért, mert elsősorban látványa az, amiért annyian imádják. A vásárlói visszajelzések alapján 10-15-20 évig is ugyanolyan szép zöld, mint aznap, amikor leterítették a mesterek a kertbe.

  • Azért, mert gondozásmentesen is pompázatos.
  • Nem igényel karbantartást, tiszta és higiénikus.
  • Jó vízelvezető képességű, a medencéből kifolyt vizet jól elvezeti, nem képződik rajta víztócsa.
  • Azért, mert gyerekbarát és állatbarát, az egészségre ártalmas anyagokat nem tartalmaz, megbízható.
  • Azért, mert hazánk szélsőséges időjárási körülményeinek kitűnően ellenáll. A tikkasztó kánikula és a borzalmas mínuszok sem ártanak neki.
  • Azért, mert a gyermekeknek nagyon biztonságos

A medence műfű széles választéka közül válaszd a leghosszabb szálút, mert az lesz a legeslegszebb és a legélethűbb.