Discovery channel műsor újság a neten

A Brit kincsvadász egy brit televíziós műsor, amelyben Drew Pritchard dekorációkkal foglalkozó kereskedő az egész országban utazik, és régiségeket keres az üzletekből, vásárokból és a régi kúriákból, hogy tovább értékesítse online vagy boltjában.

[wp_ad_camp_1]

Discovery channel és a Brit kincsvadász című műsor és annak kezdési időpontja megtekinthető a musor.tv weboldalon, tehát kattintson ide és mindent megtalál amit tudni érdemes a sorozatról és a csatornáról. A sorozat 2011 óta jelenik meg a discovery channelen. Minden epizódban Drew Pritchard több helyszínre is ellátogat, hogy megtalálja az értékesíthető készleteket. Általában régi barátjával, „Tee” -vel (John Tee) utazik, aki furgonvezetőként és rakodóként jár el a megvásárolt tárgyak áthelyezése miatt. A formátum magában foglalja a helyszíni utazást, a vásárlást némi alkudozással és a termékstílus magyarázatával, a vezetést vissza Conwy-i bázisára, bemutatva a vásárlásokat csapatának, a helyreállítási folyamatot és a fényképezett tárgyakat. Van egy végleges összefoglaló az ügyletről, és gyakran az ár eladásáról is megtudunk valamit.

A vevők között vannak magánbirtokok, régiségboltok, kereskedelmi piacok és magánszemélyek. Pritchard csapata számos restaurátorból áll, például villanyszerelőből és francia fényezőből, fotósból, valamint számos bolti és irodai személyzetből, köztük ma már volt feleségéből, Rebeccából. Amennyiben többet tudna meg erről a sorozatról és érdekelné, hogy hány órakor kezdődik, keresse fel még ma a musor.tv weboldalt és itt mindent megtalál a sorozatról ami csak érdekelheti, és azt is megtudhatja, hogy hány órakor kezdődik majd. Weboldalunkon azt is megtekintheti, hogy melyik műsort sugározzák HD minőségben és minden műsorról olvashat egy rövid leírást is.