IELTS nyelvvizsga-felkészítés felsőfokon

Milyen IELTS pontszámra van szükségem? Minél magasabb pontszámot ér el az IELTS-ben, az angol nyelvű kommunikáció jobb megértését és képességét tükrözi. Minden bevándorlási szervnek, egyetemnek, munkahelynek vagy intézménynek egyedi IELTS pontszám követelményei lesznek. A szükséges pontszám attól függ, hogy mit szeretne csinálni az országban, azaz dolgozna vagy tanulna.

[wp_ad_camp_1]

IELTS nyelvvizsga-felkészítés elérhető az up2you.hu weboldalra látogatva méghozzá a lehető legjobb áron ezért érdemes benézni hozzánk ha ön is nyelvvizsgára készül. A tesztkérdéseket Ausztrália, Kanada, Új-Zéland, az Egyesült Királyság és az Egyesült Államok nyelvszakemberei dolgozták ki. A teszt négy részből áll: Hallgatás, Olvasás, Írás és Beszéd. Az IELTS teszt tartalma a mindennapi helyzeteket tükrözi. Elfogulatlan és igazságos minden tesztelővel, minden háttérrel rendelkező emberrel. Jó beszélő: A vizsgáló operatívan kezeli a nyelvet, bár néha előfordulhat pontatlanság, helytelen használat és félreértés bizonyos helyzetekben. Általában jól kezelik az összetett nyelvet és megértik a részletes érvelést. Kompetens beszélő: A vizsgázó személy hatékonyan tudja felismerni a nyelvet néhány pontatlanság, helytelen használat és félreértés ellenére. Különösen ismerős helyzetekben tudnak használni és megérteni meglehetősen összetett nyelvet.

IELTS nyelvvizsga
IELTS nyelvvizsga

Korlátozott beszélő: A vizsgázó alapvető kompetenciája ismerős helyzetekre korlátozódik. Gyakran problémákat mutatnak a megértésben és a kifejezésben. Nem képesek összetett nyelvhasználatra. Rendkívül korlátozott beszélő: A tesztelő csak ismerős helyzetekben közvetíti és érti az általános jelentést. A kommunikációban gyakran megszakadások vannak. Időszakos beszélő: A tesztet kitöltőnek nagy nehézségei vannak a beszélt és írott angol nyelv megértésével. Amennyiben többet tudna meg a szintekről keresse fel az up2you.hu weboldalt.