Férfias legénylakás hálószobája, stílusos 3d ágyneműhuzat garnitúrával

Egy legénylakásnál is fontos a stílusosság, ezt pedig a női csecsebecsék nélkül is megteremthetjük. A férfiasra hangolt lakberendezés könnyedén véghez vihető néhány fortély segítségével.

[wp_ad_camp_1]

A legénylakásban lévő hálószoba, nappali, konyha, fürdőszoba mind tükrözi a férfi egyéniségét és stílusát. Akkor érezzük jól magunkat otthonunkban, ha az enteriőr megjelenése hozzánk hasonul.

A legénylakás stílusa sokféle lehet. Ultra modern, klasszikus, letisztult, minimalista, bohém és nagyon barátságos, a lényeg, hogy egységes legyen, és jól érezzük magunkat benne. A bútorok, a szőnyegek, a padlók, a melegburkolatok, a kiegészítők harmonizáljanak egymással.
A férfi rezidencia egyik legfontosabb helyisége a hálószoba, ahol kipihenhetik a dolgos napok fáradalmait. Itt a legelemibb bútor az ágy, aminek akkor van értelme, ha maximális kényelemmel vár bennünket minden este. Nem elhanyagolható az ágynemű és az ágyneműhuzat garnitúra sem.

Milyen ágyneműhuzat garnitúra legyen egy legénylakás hálószobájában?

Bármilyen, a lényeg, hogy puha, meleg, kellemes érzést nyújtson a bőrnek. Hogy ez pamut, pamut-krepp, flanel, vagy szatén, az mindenki szubjektív igényeitől függ.

Ágyneműhuzat
Ágyneműhuzat

Az ágyneműhuzat mintája azonban már nem lehet akármilyen. Egy minimalista legénylakás hálójában érdekesen mutat egy 3d virágmintás ágyneműhuzat, azonban egy 3d focis ágynemű, fekete-fehér színben már nagyon stílusos.

Ha nagyméretű a hálószoba, akkor választhatunk egy sötét színű 3d ágyneműhuzat garnitúrát is. A kisméretű szobában nem szerencsés a sötét szín, mert még inkább beszűkíti a teret. Ez a kosárlabdás 3d ágyneműhuzat fekete színben az idei évben nagyon modern lakástextilnek számít. A legénylakás hálószobájába tökéletesen beleillik.

Egy kalandor, világjáró, utazni szerető férfi számára is van ötlet 3d ágyneműhuzat terén. Az előbbi sötét, fekete ágynemű után jöjjön egy világosabb, színesebb változat. Ez a New York mintás, kék fehér 3d ágyneműhuzat vidámságot, életszeretetet tükröz használójáról. Kétoldalas, egyik oldala kék, másik pedig fehér, vékony négyzetrács mintával. A szabadság, az utazás szimbóluma is lehet ez az ágyneműhuzat.

Tény, ami tény, hogy hölgyek számára sokkal nagyobb a kínálat 3D ágyneműhuzat garnitúrákból. A férfiak azonban kevésbé szeretnek válogatni, variálni, ezért ők is tudnak választani, ha új ágyneműt szeretnének vásárolni a hálószobába.

Legyen minden legénylakás is élettel teli, akkor is, ha női kezek nem szépítik, nem csinosítgatják nekik otthonukat. Egy kis kreativitás, egy kis szépérzék, egy kis jó ízlés pedig minden férfiban van, tehát uraim, lakberendezésre fel!