Kerékagy kapható kedvező áron!

A kerékagy az, ami körül forog a gépkocsi kereke és rögzíti is ezeket a kerekeket a vázhoz, két fő elemmel rendelkezik, a csapággyal és a kerék tengellyel. Egyértelmű tény, még a kisgyerekek, vagy a hozzá nem értők számára is, hogy az autónak 4 kereke van, kettő elől, kettő hátul. Nálunk, a Kovács Autóalkatrésznél kedvező áron juthat hozzá a legmagasabb minőségű kerékagyakhoz is.

[wp_ad_camp_1]

Az autó kerékagy alkatrész mind a 4 keréknél megtalálható. A hátsó tengely a hátsó kerékaggyal és a benne levő csapágyakkal együtt nagy megterhelésnek és igénybevételnek vannak kitéve az útviszonyoktól, valamint a járműterheléstől függően. Persze a sebesség is nagyban közrejátszik abban, hogy milyen terhelés hárul a tengelyre és a kerékagyra. Például nagy sebességnél egy tengelytörés végzetes is lehet azok számára, akik a gépkocsiban utaznak, dez szerencsére csak ritkán következik be, és akkor is csak extrém körülmények következtében. Ilyen extrém körülmény például, ha az autó egy aszfaltban található mélyebb gödörbe hajt bele óriási sebességgel. Általában ezeket kompenzálja a kerékagy, amelyet olcsóbb is cserélni, mint más alkatrészeket.

Kerékagy
Kerékagy

A Kovács Autóalkatrész 2014-ben elnyerte az Ország Boltja című verseny I. díját, ezért bátran megbízhat webáruházunkban, hiszen országszerte is elismertek vagyunk, és ez a termékeink minőségéről és tartósságáról is árulkodik. Amennyiben ön többet szeretne megtudni termékeinkről, vagy át szeretné tekinteni a teljes kínálatot, látogassa fel weboldalunkat, az alkatreszek.hu-t. Kérdések felmerülése esetén vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal az info@kovacsauto.hu e-mail címre írva, vagy tárcsázza bátran a +36 62 468 444 telefonszámot és embereink készségesen állnak majd minden kedves vásárlónk rendelkezésére, és szívesen válaszolnak bármilyen termékkel kapcsolatos kérdésre is.