Budapesti jogi iroda – tartson lépést a változásokkal!

Mivel jogi irodánk Budapesten található, ez lehetővé teszi, hogy más jogi irodákkal és civilszervezetekkel is kapcsolatban álljunk, így a legbonyolultabb jogi problémákat is rövid idő alatt meg tudjuk oldani. Irodánk célja, hogy modern jogi gondolkodással és a magyar jogi hagyományokkal elősegítsük ügyfeleink gazdasági életét.

[wp_ad_camp_1]

A jogi iroda dolgozói mindig lépést tartanak a legújabb jogi változásokkal, ezért naprakészek vagyunk, és a legszerteágazóbb ügyekkel is lépést tudunk tartani. Megbízható képviseletet biztosítunk csőd, felszámolási és végelszámolási eljárásokban, valamint adójogi, adóigazgatási követelésbehajtási, vagyonkezelési és adósságrendezési ügyekben. Jogi irodánk már 20 éves tapasztalattal rendelkezik és minden ügyet magas szintű precizitással kezel hosszú évek óta. Fizetésképtelenségi eljárások során a következő szolgáltatásokat tudjuk nyújtani: adótanácsadás, hitelezői képviselet, végelszámolások lebonyolítása, fizetésképtelenségi eljárások menedzselése, tanácsadás a fizetésképtelenség kezelésére, valamint gazdasági társaságok megszüntetése.

Jogi iroda Budapest
Jogi iroda Budapest

Manapság egyre több gondot okoz, hogy a gazdálkodó szervezetek nem hajlandóak kifizetni tartozásaikat, ezért irodánk felszámolási eljárást indíthat az ügyben. Irodánk segíthet abban is, hogy felkutassa a az illetőt, egy bizonyos stratégiával leszűkítjük a gazdálkodó szervezet mozgásterét. Amennyiben érdeklődni szeretne egy ügyről, töltsön ki egy űrlapot weboldalunkon, a jogiiroda.hu-n. Ha kérdezni szeretne szolgáltatásainkról, tárcsázza a +36 1 786 7576 telefonszámot, vagy küldjön e-mailt az iroda@jogiiroda.hu e-mail címre, és vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, akik minden kedves ügyfelünk rendelkezésére állnak.