Csomagolástechnika Magyarországon!

Csomagolástechnikákkal foglalkozó cégünk, az Ugrinpack, egyedi garanciákat biztosít, professzionális minőséget, és a kiszállítás költségeit is teljesen magára vállalja. Vállalkozásunk a következő termékeket gyártja megrendelőinek: csomagoló fólia, papír doboz, papír zacskó, simítózáras tasak, bopp tasak, bliszter, vákuum zacskó, zárható zacskó, élelmiszer csomagolás, valamint légpárnás fólia.

[wp_ad_camp_1]

Kiváló csomagolástechnika Magyarországon kedvező áron csakis az Ugrinpack-nél elérhető. Családunk a céget majdnem száz éve, 1923-ban alapította, de csomagolástechnikával csak 1980 óta foglalkozunk, sikerünk viszont az óta is töretlen. A rengeteg év során termékeink egyre csak bővültek, manapság pedig már a hajlékony csomagolóanyag mellett merev csomagolóanyagokat is gyártunk ügyfeleink kérésére. Az, hogy ilyen mértékben bővültünk lehetővé teszi, hogy országszerte több céget is folyamatosan ellássunk csomagolóanyaggal. A mi cégünk kezdeményezésére jött létre az Első Magyar Csomagolástechnikai Klaszter, amely egy non profit szövetség, és célja, hogy a csomagolástechnikai problémák megoldódjanak.

Csomagolástechnika
Csomagolástechnika

Cégünknél ingyenes mintacsomag rendelésre is lehetőség van, és ezzel leellenőrizheti termékeink magas minőségét a saját szemével. Termékeinket elsősorban az iparban és élelmiszeriparban használják fel, de mára már a reklámiparhoz szükséges banner-szalagokat, szigetfóliákat és reklámtáskákat is mi készítjük el. További információkért és ajánlatkérésért érdemes fellátogatni weboldalunkat, az ugrinpack.eu-t. Amennyiben kérdezni szeretne, erre is van lehetőség, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal az ugrinpack@ugrinpack.eu e-mail címen, vagy tárcsázza a +36 70 386 08 01 telefonszámot és csapatunk készségesen áll majd rendelkezésére!