Kényelmes paplan, kedvező ár!

Az Otthonkomfort paplan kínálatában több típusú paplan között válogathat, például toll és pehely töltetű, valamint pamut és gyapjú töltetű paplanok között, amelyek egytől-egyig rendkívül kényelmesek. Webáruházunk 10.000 Ft fölötti vásárlás esetén a házhozszállítás költségeit teljesen magára vállalja.

[wp_ad_camp_1]

A toll paplan, valamint a pehely is bonyolult gyártási folyamattal készül, így a Naturtexnél csakis tapasztalt szakemberek dolgoznak. Webáruházunk pehely paplanjai puhák, könnyűek, ráadásul tartósak is, valamint 100% liba pehelyből készülnek. Gyapjú paplanjaink fő tulajdonsága, hogy télen és nyáron is alkalmazható, hiszen a gyapjú szabályozza az emberi test hőmérsékletét. Bőrünkről felszívja a nedvességet, pihentető alvást biztosít, valamint kitűnően szigetel is és allergiásoknak is tökéletes választás lehet. Pamut paplanjaink 100%-os pamutból készültek, és főleg azok a vásárlók szokták szeretni, akik a természetes anyagokat részesítik előnyben. A paplan jó légáteresztő, nyugtató hatással van a bőrre, valamint nedvszívó is így kényelmes alvást biztosít.

A legjobb paplan kiválasztása elengedhetetlen a jó és nyugodt alvás érdekében, ezért érdemes lehet minden évszaknak megfelelően egy komfortos paplant választani, de szert lehet tenni akár 4 évszakos paplanra is, amely minden évszakhoz megfelelő. Webáruházunkban kaphatóak továbbá 95 fokon mosható paplanok és akár műszálas paplanok vásárlására is van lehetőség. Amennyiben többet szeretne megtudni paplanjainkról, vagy megnézné a teljes paplan kínálatot, érdemes lehet fellátogatni weboldalunkat az otthonkomfort.hu-t. Ha kérdései lennének, ezeket felteheti ügyfélszolgálatunknak a +36 70 342 8886 telefonszámot tárcsázva, vagy küldjön e-mail az info@otthonkomfort.hu-ra.