Papírtáska nyomtatás kedvező áron!

A papírtáskákat főleg a kereskedelem és az üzleti élet terén tudják hasznosítani, de az élet más területein is hasznosak lehetnek. Weboldalunkon, a papirtaska-online.hu-n 3 féle papírtáska rendelhető meg: szalagfüles papírtáska, sodrott füles papírtáska illetve zsinórfüles papírtáska. Weboldalunkon egy űrlap kitöltésével megadhatja, hogy mekkora méretű és súlyú csomagnak igényelne papírtáskát.

[wp_ad_camp_1]

A papírtáska nyomtatás kedvező áron elérhető weboldalunkon, a papirtaska-online.hu-n. Különböző papírtáskáinkra nyomtatható bármilyen felirat, logó, és ezek a táskák nyomdailag színezhetőek is. Ezeket leggyakrabban butikok, kozmetikusok vagy ügyvédek tudják hasznosítani, hiszen a papírtáskával reklámozzák saját magukat és vállalkozásukat is. Ezek a papírtáskák ráadásul környezetbarátok, ami manapság egy nagyon fontos szempont. A papírtáska újrahasznosítható, és mint hulladék sem veszélyes. Ha nagyobb mennyiségű papírtáskát szeretne rendelni, annak a logózása illetve feliratozása már gépi eljárással megy végbe, hiszen így sokkal gazdaságosabb. Kisebb mennyiség esetén ugyanez az eljárás, szitázással illetve matricázással jön létre.

Papírtáska nyomtatás
Papírtáska nyomtatás

A szalagfüles papírtáska közepesen tartós, míg a sodrott füles már összetettebb és tartósabb, a zsinórfüles pedig a legelegánsabb, és ez jó teherbírású, hiszen kartonlappal erősített alappal rendelkezik, valamint a pamutzsinór füle is rendkívül erős. Amennyiben többet szeretne megtudni papírtáskáinkról, látogassa fel weboldalunkat, a papirtaska-online.hu-t ahol ajánlatkérésre is van lehetőség. Ha kérdezni szeretne, ezt is megteheti, csak vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal az info@papirtaska-online.hu e-mail címen, vagy tárcsázza a +36 70 513 3773 telefonszámot.