Kartaltex Csoport Pine Smart pelenka

A Pine Smart lágyabb felülettel rendelkezik, mint a normál törlőkendők. Elég puha a baba érzékeny bőréhez. Javasoljuk, hogy gyermeke napi normál fürdése után folyamatosan használja, vagy ha gyermekének láza, gyengesége, étvágytalansága, szín- és szagváltozása van a vizeletében. Aki szeretné, a normál pelenka helyett folyamatosan is használhatja.

[wp_ad_camp_1]

Kartaltex Csoport Pine Smart pelenka kizárólagos importőre és forgalmazója Magyarországon. Rendeljen tehát Pine Smart pelenkát olcsón a pinesmart.hu weboldalon és itt megtalálhatja a termékek illusztrációit is. Milyen hamar jelenik meg az eredmény, amikor használom a terméket? Ha a gyermek vizeletürítését követő első 5 percben húgyúti fertőzés lép fel, színváltozás figyelhető meg. Ha ez idő alatt nincs színváltozás, az azt jelzi, hogy nincs fertőzés. Bár színváltozás nincs, javasoljuk, hogy forduljon orvosához, ha gyermekének láza, gyengesége, étvágytalansága, szín- és szagváltozása van a vizeletben. Az isztambuli egyetem – a Cerrahpasa, a Cerrahpasa Orvostudományi Kar és a pelenkákat gyártó Arkan Group közötti együttműködés azt jelenti, hogy a gyermekeknél már korán megtalálhatók a fertőzések.

Okos pelenka
Okos pelenka

A légúti fertőzések után a csecsemőknél és a kisgyermekeknél a húgyúti fertőzések a leggyakoribb fertőzések. A székletből származó baktériumokból terjed, és nagyon kockázatos a gyerekek számára.” Nagyon nehéz diagnosztizálni a húgyúti fertőzéseket gyermekeknél. Nehezen fogalmazzák meg egészségügyi problémáikat, emellett nem könnyű vizeletmintákat gyűjteni tőlük. A tévesen diagnosztizálható húgyúti fertőzéseket gyorsan fel kell fedezni, a kezelést közvetlenül utána el is kell végezni. Rendelésért keresse fel a pinesmart.hu weboldalt, és itt a termékek leírását is megtalálhatja majd.