Ilyen körömlakkot vásárolj, ha tetszeni akarsz!

Tűzpiros: Igaz, hogy egy meglehetősen kirívó színről van szó, de ez igazából a szexualitást jelképezi, így csáberővel bír. Csodálatosan mutat a laza és az elegáns ruházattal is egyaránt, de az igazi társa a fekete ruha. Egyáltalán nem kell hasonló árnyalatú rúzzsal kombinálni, ha soknak érzed a dupla pirulást. Tartsd szem előtt viszont, hogy rövidebb körmökön jobban mutat.

[wp_ad_camp_1]

Mélyvörös: Ha igazi díva, szexistennő, királynő akarsz lenni ez a Te színed. A mélyvörös lakkok fantázianevei magukért beszélnek. Bár a tűzpirosnál egy sötétebb, még feltűnőbb árnyalatból beszélünk, de egyszerűen árad belőle a nőiesség és a szexualitás még farmernadrággal kombinálva is. Emlékezz csak a You Give Love a Bad Name című dalra!

Korall: A 2013-as év trendszínének lett kikiáltva a korall, ami egyszerűen mindenhez illik, sőt még a férfiak tekintetét is vonzza. Belátásod szerint választhatsz visszafogottabb vagy neonos változatot is, a fontos inkább, hogy illeszkedjen a bőrtónusodhoz a végeredmény. A nagyon világos bőrhöz a természetes változat passzol, a kreolhoz inkább a neon.

Tűzpiros műköröm
Tűzpiros műköröm

Smaragd: Ez a körömlakk vacsorás randira vagy bármilyen kiöltözős eseményre ideális választás, hiszen optikailag elképesztően feldobja a megjelenésed és szebbé varázsolja a bőröd. Egy ízléses sötét és világos ruha összeállítás mellett szuper esztétikus látványt nyújt. Az arany kiegészítők illenek hozzá.

Levendula: A lila egy különlegesen elegáns változatáról van szó. A levendula egy nyugtató hatású növény, ezen virágáról kapta a nevét a szín. Márpedig köztudott, hogy a férfiak szeretnek minden olyan színt, ami a természetben is előfordul. Ezen színek látványáról azonnal a fantasztikus illat jut eszükbe, akkor is, ha csak tudat alatt játszódik le ez a folyamat. A lényeg egy, mégpedig, hogy a levendula szimpátiát kelt bennük.