Ismerje meg a szentendrei spa hotelt, pihenjen egy jót!

Élvezze Ön is a szállodánk mesés wellness szolgáltatásait, az első négy csillagos szentendrei spa hotel kínálta lehetőségeket, amikor a pihenés és a városi kalandok találkoznak, amikor testileg és lelkileg is maximálisan feltud töltődni pozitív energiával, amikor végre minden gondját és baját elfeledheti pár napra, amikor minden arról szól, hogy Ön boldog legyen!

[wp_ad_camp_1]

A Budapesttől nem messze, Szentendrén található Bükkös Hotel a tökéletes választás, ha Ön és partnere egy kis csendre, és meghitt nyugalomra vágyik, ha egy hangulatos romantikus hétvége a cél, amikor csak egymással kell törődniük, de mi még akár az üzleti meetingek számára is remek megoldásokat kínálunk.

A spa hotel wellness és spa szolgáltatásai között adott több szauna is úgy, mint a finnszauna, a szauna, az infraszauna, de kipróbálhatja a jégkását, a gőzkamrát, a masszázsok sokaságát, és egy fantasztikus jakuzzit is, ahol a teljes komfort érdekében még kényelmes pihenő ágy is várja a vendégeket. A szobák között ugyancsak nagy a választék, hiszen választhatja az érdekes Duo Comfort szobákat, a rendkívül igényes Duo Premium szobákat, a Family Comfort egységeket és a mini lakosztályokat is.

Bükkös Hotel Zen Spa
Bükkös Hotel Zen Spa

A spa hotel wellness extráin felül és a kényelmes szobák mellett természetesen magát a várost, a mesés környeztet is élvezheti, hiszen Szentendre szűkös, kis utcái, annak kézműves világa és hangulatos kiskocsmái, illetve éttermei, avagy képtárai, múzeumai, a szentendrei Skanzen programjai, a Duna – part megannyi látnivalója jó kedvvel és életre szóló élményekkel tölti majd fel.

Látogasson el spa hotel internetes portáljára, a www.bukkoshotel.hu honlapra, ahol megismerheti a Bükkös Hotel nagyszerű szolgáltatásait, azokat a wellness csomagokat, melyeket most igazán kedvező feltételek mellett vehet igénybe, melyek garantáltan le fogják venni a lábáról!