A múlt sokkoló frizurái

A frizura milyensége minden ember számára fontos, mindegy, hogy férfiról vagy nőről van szó. A kinézet, hogy mit gondol rólunk a környezetünk egy magára valamit is adó ember számára nem elhanyagolható kérdés. A frizura milyensége az önkifejezés egy formája immáron évszázadok óta. Kijelenthetjük, hogy a frizura és hajviselet számos népnél a kultúra része. Gondoljunk csak az ortodox zsidókra, ahol a fiúk már kisgyermekkortól kezdve a hagyományos módon hordják hajukat, de említhetnék a raszta tincseket is, amelyeket viselőik szintén az önkifejezés módjaként hordanak.

[wp_ad_camp_1]

A jelenkorban a hajnak fontos szerepe van, mert mintegy mércéje annak, hogy az illető mennyire gondoskodik magáról, mennyire boldog vagy sikeres, milyen világnézeteket vall. Ezért is hat sokkolóan sokunkra, ha hajunk elkezd hullani. Ez a veszteség sokszor depresszióra is hajlamosíthat és nem is olyan egyszerű kiegyezni vele. Sokszor egyszerűbb dolga van valakinek, ha ősz hajszálakat vesz észre, mert azok festékkel elfedhetők, de van, aki akár egyedinek vagy szexisnek is találhatja ősz tincseit. De a kopaszodás vagy ritkuló haj nem olyan könnyen megelőzhető, és semmiképpen sem teszi viselőjét érdekessé, esetleg szexivé. Nem egyszerű megszüntetni, főleg mert sokan állítják, hogy a ritkuló haj genetikai örökség és mint ilyen, ellenszere nincs. Nincs igazuk – a hajhullás ellen is van ellenszer, nem is egy.

 

Hajhullás
Hajhullás

Az egyik megoldás a nem túl kellemes és meglehetősen drága hajbeültetés. A második, könnyebb és gyorsabb megoldás pedig a Mane hajerősítő, melynek köszönhetően azonnali hatás érhető el. Haja dúsabb, erősebb, fényesebb lesz már az első használat után. Mindez hogyan lehetséges? A Mane termékek színezett mikroszemcséket tartalmaznak és a spray formának köszönhetően könnyen egészséges hajszálaihoz tapadnak, azonnali javulást okozva. Haja erősebb, dúsabb, csillogóbb lesz. Egy egyszerű kozmetikai termékről van szó, mely haját nem roncsolja, és gyorsan eredményhez vezet. A Mane termékek 11 féle színárnyalatban kaphatók, ennek köszönhetően bárki kiválaszthatja a számára legmegfelelőbb színt, legyen szó vörös, barna vagy akár ősz hajról. Próbálja ki Ön is a Mane hajerősítőt és tegyen pontot hajhullására még ma!