Időszakos műszaki vizsga gépkocsira!

Szervizünkben, a Kovács Autó Bosch Car ervice-nél szakembereink mindent tudnak arról, hogy mik a követelmények egy gépkocsi vizsgán. A vizsga előtt érdemes lehet egy alapos átvizsgálás, azon belül egy diagnosztika, szűrőcsere, olajcsere stb. azért, hogy az autó megfelelő állapotban legyen a vizsgára. Kétévente ajánlott forgalmi engedélyt újítani, ilyenkor pedig kötelező a műszaki vizsga.

[wp_ad_camp_1]

Az időszakos műszaki vizsga lépései a fékhatás mérés, a lengéscsillapító mérés, a futómű ellenőrzése, a karosszéria állapotának felmérése, a folyadékszint ellenőrzése, a fényszóró beállítása, valamint a mosóberendezések ellenőrzése. Ha az autó ezek a vizsgálatokon és méréseken átesett, akkor készen áll a vizsgára. Amennyiben hibát találunk, szólunk az autó tulajdonosának, ezt követően pedig megegyezés szerint az autót megjavítjuk csakis magas minőségben és teljes körű garanciával. Amikor eljön a személygépkocsi műszaki vizsgáztatásának ideje, akkor először a környezetvédelmi mérést végzik el. Padokon vizsgálják meg a futóművet, majd a fékrendszert, a motort, a világítást, a biztonsági berendezéseket, az ablaktörlőket, valamint a kipufogórendszert is.

Műszaki vizsga
Műszaki vizsga

A baj akkor van, ha lejárt a forgalmink, és erre nem mi jövünk rá, hanem a rendőr, akkor bevonhatja a rendszámot, a forgalmi engedélyt, és ilyenkor van igazán szükség a szervizre. Amennyiben többet szeretne megtudni a műszaki vizsgáról, annak menetéről, vagy autószervizünkről szeretne bővebben olvasni, bátran keresse fel weboldalunkat, a ka-autoszerviz.hu-t. Ha kérdései lennének, azokat felteheti ügyfélszolgálatunknak, csak küldjön e-mailt a szerviz@kovacsauto.hu e-mail címre, vagy tárcsázza a 62 554 013 telefonszámot, és barátságos csapatunk minden kedves ügyfelünk kérdéseire válaszol.