HP utángyártott toner előnyei

Az utángyártott tonerek egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, így nem csoda, hogy a gyártók termékeihez is egyre több fajta kerül forgalomba. A HP esetében is hasonló a helyzet.

[wp_ad_camp_1]

HP utángyártott toner nem hiába egyre népszerűbb a piacon. A magyar piacon az egyik legnépszerűbb márka a HP, így nem csoda, hogy a hozzátartozó utángyártott tonerek is egyre inkább elterjedtek. A HP utángyártott tonerek mindössze 1 százalék selejt rátával rendelkeznek, ezenkívül az eredeti kellékanyag árához képest jóval kedvezőbben juthat hozzá. Általánosságban elmondható, hogy az utángyártott tonerek jóval környezetbarátabbak, mint az eredetiek. Alapvetően az eredeti tonerekről, márkától függetlenül elmondható, hogy jóval drágábbak, mint az utángyártott verziók, akár tízszeres árat is elkérnek értük. Így nem csoda, hogy sokan inkább az utángyártott verziót preferálják, annak ellenére, hogy sok gyártó igyekszik az eredeti tonerek felé terelni a vásárlókat.

HP utángyártott toner
HP utángyártott toner

Számos nyomtató cég trükközik a nyomtatókészülékhez mellékelt programmal. Például a nyomtató azt mutatja, hogy a tinta már kifogyott, holott még több tíz oldalnyi anyagot is könnyedén tudnánk nyomtatni. Ezek az alkalmazások alapvetően azt a célt szolgálják, hogy a vásárló minél több tonert vásároljon. Annak ellenére, hogy sokan kardoskodnak az utángyártott tonerek ellen, tény, hogy komoly összegeket spórolhat, ha inkább emellett teszi le a voksát. Sokan tartanak tőle, hogy az utángyártott toner kifogásolható minőségben nyomtat, azonban ennek ellentéte igaz. Az utángyártott tonerek ugyanis közel hasonló minőségi elvárásoknak képesek megfelelni, mint az eredeti tonerek. Összességében tehát kijelenthetjük, hogy a HP utángyártott toner megér egy próbát.