HP toner széles választékban!

A tonerek kapcsán általában számos kérdés merül fel. Ilyen például, hogy milyet érdemes használni. Az utángyártott valóban rosszabb-e, mint az eredeti. Ez általában számos márka esetében felmerül, nem csak a HP kapcsán.

[wp_ad_camp_1]

HP toner – Azok a háztartások, de különösen az irodák, ahol napi szinten nyomtatnak nagy mennyiségben, általában komoly összeget kénytelenek kifizetni a tonerért. Számukra valószínűleg nem kell magyarázni, hogy az eredeti tonerek mennyire borsos áron kaphatók. Szerencsére létezik másik alternatíva, ami nem más, mint az utángyártott tonerek. Az utángyártott tonerek egyre népszerűbbek, ami elsősorban annak köszönhető, hogy alapvetően az eredeti toner árának töredékébe kerülnek. Az utángyártott tonerek kritikusai legtöbbször a minőséget kritizálják, azonban számos teszt igazolta, hogy manapság az utángyártott tonerek közel hasonló minőséget képviselnek, mint az eredetiek, vagyis nincs köztük számottevő különbség. Ezenkívül érdemes megjegyezni, hogy az utángyártott tonerek sokkal környezetbarátabbnak számítanak, mint az eredeti változatok.

HP toner
HP toner

Ez minden márka esetében így van, ide értve a HP-t is. Fontosnak tartjuk megemlíteni, hogy a HP utángyártott tonerek mindössze egy százalék selejt aránnyal rendelkeznek, ami egy újabb bizonyíték arra, hogy megéri HP utángyártott tonert vásárolni. A tonerek tárolása kapcsán is gyakran merülnek fel kérdések. Azt érdemes tudni, hogy nem szabad az élükre állítva tárolni őket, mivel így a tonerpor a tonertest egyik felébe tömörödhet, így gyakorlatilag használhatatlanná válik. Használat előtt pedig egy laza mozdulattal fel kell rázni a tonert, hogy a tonerpor arányosan el osztódjon a toner testben, még a biztosító szalag eltávolítása előtt.